3dots.ro

Antena 1. Cine sunt noii jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”

Antena 1. Cine sunt noii jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”

Din articol:

Antena 1 se pare că a trecut cu bine de problema juraților în noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, după plecarea consacraților Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

De altfel, pe post, au intrat și primele promovări ale noului sezon, care nu menționează cine sunt noii jurați, dar licitează preconizând ceva incendiar.

Informații despre noii jurați  au apărut pe contul de Instagram ”Viperele vesele”, un loc în care de obicei apar bârfe și comentarii de genul acesta.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite.

Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”, s-a scris pe contul de Instagram ”Viperele Vesele”.

Chef Ștefan Popescu a avut deja o apariție surpriză în calitate de jurat în emisiunea ”Chefi la cuțite”. În 2000, el și-a început meseria în bucătărie, iar de atunci și-a clădit o carieră solidă în domeniu.

Chef Orlando Zaharia a gătit o perioada destul de îndelungată pentru Președinția României, unde se ocupa de mesele de protocol pentru diplomații de rang înalt.

El a fost Executive Cheful restaurantului Noblesse, unul dintre cele mai renumite locații cu specific frațuzesc de la acea vreme din București. În prezent, bucătarul este Executive Cheful lanțului de restaurante Pagaia și Qs Inn, din care fac parte 6 locații și o hală de producție, toate administrate de același grup de firme.

Chiar dacă a găsit noi jurați, Antena 1 continuă războiul cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Antena Group a înregistrat pe 23 noiembrie câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti.

La doar 26 de ani, chef Richard Abou Zaki deține un restaurant cu o stea Michelin în Italia. Richard Abou Zaki a povestit, în martie, la ”Chefi la cuțite” că gătește încă de când avea 8 ani, chiar dacă tatăl său, de origine libaneză, nu l-a susținut în să urmeze o carieră în acest domeniu.

”Mama mea muncea în fabrică, așa că eu am început să gătesc de pe la 8 ani, crescând cu această pasiune. De-atunci mi-am dorit să devin bucătar. Cred că acesta a fost destinul meu.

Am plecat în Italia cu mama când eu aveam 5 ani. Când am început să lucrez în bucătăria unui restaurant din Italia, munceam și câte 16-17 ore. Intram când era noapte și ieșeam când era noapte. Așa a început parcursul meu la același restaurant la care a lucrat și Gordon Ramsay’, a povestit el.

Chef Alexandru Sautner lucrează de peste 27 de ani în domeniul gastronomic. În 1991, Alexandru Sautner a plecat în Germania, iar in 1998 avea deja primul restaurant. În 2003 l-a deschis pe al doilea, iar în 2005 pe al treilea, toate fiind în Germania (Stuttgart).

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs