Antena 1. Cine sunt noii jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”

Antena 1. Cine sunt noii jurați la ”Chefi la cuțite”

Antena 1 se pare că a trecut cu bine de problema juraților în noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, după plecarea consacraților Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

De altfel, pe post, au intrat și primele promovări ale noului sezon, care nu menționează cine sunt noii jurați, dar licitează preconizând ceva incendiar.

Informații despre noii jurați  au apărut pe contul de Instagram ”Viperele vesele”, un loc în care de obicei apar bârfe și comentarii de genul acesta.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite.

Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”, s-a scris pe contul de Instagram ”Viperele Vesele”.

Chef Ștefan Popescu a avut deja o apariție surpriză în calitate de jurat în emisiunea ”Chefi la cuțite”. În 2000, el și-a început meseria în bucătărie, iar de atunci și-a clădit o carieră solidă în domeniu.

Chef Orlando Zaharia a gătit o perioada destul de îndelungată pentru Președinția României, unde se ocupa de mesele de protocol pentru diplomații de rang înalt.

El a fost Executive Cheful restaurantului Noblesse, unul dintre cele mai renumite locații cu specific frațuzesc de la acea vreme din București. În prezent, bucătarul este Executive Cheful lanțului de restaurante Pagaia și Qs Inn, din care fac parte 6 locații și o hală de producție, toate administrate de același grup de firme.

Chiar dacă a găsit noi jurați, Antena 1 continuă războiul cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Antena Group a înregistrat pe 23 noiembrie câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti.

La doar 26 de ani, chef Richard Abou Zaki deține un restaurant cu o stea Michelin în Italia. Richard Abou Zaki a povestit, în martie, la ”Chefi la cuțite” că gătește încă de când avea 8 ani, chiar dacă tatăl său, de origine libaneză, nu l-a susținut în să urmeze o carieră în acest domeniu.

”Mama mea muncea în fabrică, așa că eu am început să gătesc de pe la 8 ani, crescând cu această pasiune. De-atunci mi-am dorit să devin bucătar. Cred că acesta a fost destinul meu.

Am plecat în Italia cu mama când eu aveam 5 ani. Când am început să lucrez în bucătăria unui restaurant din Italia, munceam și câte 16-17 ore. Intram când era noapte și ieșeam când era noapte. Așa a început parcursul meu la același restaurant la care a lucrat și Gordon Ramsay’, a povestit el.

Chef Alexandru Sautner lucrează de peste 27 de ani în domeniul gastronomic. În 1991, Alexandru Sautner a plecat în Germania, iar in 1998 avea deja primul restaurant. În 2003 l-a deschis pe al doilea, iar în 2005 pe al treilea, toate fiind în Germania (Stuttgart).

Un medic ATI de la Institutul ”C.C Iliescu” din București s-a sinucis

Un medic ATI de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București a murit vineri dimineață. Doctorul avea 58 de

Un tânăr de 23 de ani a murit într-un salon de tatuaje dintr-un mall din Timișoara

Un tânăr în vârstă de de 23 de ani, client al unui salon de tatuaje dintr-un mall din Timişoara, a încetat din viață, vineri, după

Reacția unei adolescente, căreia i-a fost refuzat un avort, a lăsat-o pe doctoriță în lacrimi

O adolescentă în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a XII-a, s-a prezentat marți seara, 9 aprilie 2024, alături de mama ei, la Unitatea

O pisică gestantă a venit singură la ușa unui spital veterinar, pentru a cere ajutor – video

La spitalulul veterinar Arcadia Vet din Iași s-a petrecut un eveniment neașteptat, care demonstrează că, în ciuda reținerilor pe care le manifestăm, animalele sunt mult

Managerul Spitalului Sf. Pantelimon: ”Nu sunt date care să ateste o viciere a tratamentului la ATI. Decesele nu puteau fi evitate”

Într-o declarație de presă, managerul Spitalului Sf. Pantelimon din București, Bogdan Socea, a declarat că primele date arată că nu au existat nereguli în privința

Un sătean a scos din pământ conducta de canalizare a unei localități cu peste 5.000 de locuitori

După ce s-a judecat timp de șapte ani cu Primăria, un localnic din comuna Dragotești, județul Gorj, și-a suflecat mânecile și s-a pus pe treabă

Tatăl lui Sebi, studentul ucis în accidentul de la 2 Mai: ”În țara noastră banul este la putere, banul cumpără totul, la justiție, la cei care ne conduc”

Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre cei doi tineri uciși în august 2023 de către Vlad Pascu care se urcase drogat la volan, a declarat,

Anchetă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, după un val de decese suspecte în secţia ATI

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat o anchetă la Spitalul Sfântul Pantelimon care va cerceta veridicitatea unei sesizări cu privire la un

Fostul actor și sportiv american O.J. Simpson a murit

Fostul jucător de fotbal american și actor O.J. Simpson a murit la 76 de ani, fiind bolnav de cancer, scrie ABC News. ”Tatăl nostru, Orenthal

Akebono, marele campion la sumo, a murit la 54 de ani

Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, a încetat din viață la 54 de ani. În urma sa au rămas soția și