Colin Firth şi soţia sa, Livia, divorțează după 22 de ani de căsnicie

14 Dec 2019 | scris de Anita Raicu

Actorul britanic Colin Firth şi soţia sa, regizoarea italiană Livia Giuggioli, care, anul trecut, a recunoscut că a avut o relaţie extraconjugală în 2015, divorţează, informează Fox News.

Colin Firth şi soţia sa, Livia, divorțează după 22 de ani de căsnicie

Colin Firth şi Livia Giuggioli s-au căsătorit în 1997, după ce s-au cunoscut, cu un an înainte, pe platourile de filmare la producţia BBC "Nostromo".

Cuplul are doi copii, Luca, în vârstă de 18 ani, şi Matteo, în vârstă de 17 ani, și s-a stabilit în Italia, Firth devenind între timp cetățean italian.

"Colin şi Livia Firth s-au despărţit.Vor rămâne prieteni apropiaţi şi uniţi în iubirea pentru copiii lor. Roagă să le fie respectată viaţa privată. Nu vor face alte comentarii pe acest subiect", se arată într-un comunicat comun dat publicităţii.

În vara anului trecut, Livia Firth a decis să renunţe la acuzaţiile de hărţuire aduse jurnalistului italian Marco Brancaccia, cu care a avut o relaţie în timp ce ea şi Firth au fost despărţiţi, între anii 2015 şi 2016. 

În 2017, poliţia italiană a deschis o anchetă după ce Livia a depus o plângere împotriva acestuia, acuzându-l de "o înspăimântătoare campanie de hărţuire", faptă pe care jurnalistul a negat-o.

Poliţia a descoperit mai multe "mesaje abuzive" în telefonul lui Brancaccia, în timpul anchetei, iar, în cele din urmă, în mai 2018, acesta a fost pus oficial sub acuzare pentru hărţuire.

Brancaccia spunea că el şi Livia Firth se cunosc din tinereţe şi că au avut o aventură de 11 luni între 2015 şi 2016. Relaţia s-ar fi încheiat după ce el ar fi făcut presiuni asupra Liviei să divorţeze de Colin Firth.

Soţii Firth au confirmat, de altfel, această relaţie, într-un comunicat transmis presei în luna mai 2018, menţionând că, între timp, s-au împăcat.