3dots.ro

Cosmin Cernat a luat viața de la zero în Canada! ”M-au învățat cum se zugrăvește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul…”

Cosmin Cernat a luat viața de la zero în Canada! ”M-au învățat cum se zugrăvește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul…”

Din articol:

Într-un  interviu difuzat de Kanal D, Cosmin Cernat a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare și emoționante despre viața sa personală și profesională, aducând la lumină povești neștiute ale parcursului său, începând de la anii copilăriei și drama pierderii mamei sale, până la experiența vieții în Canada.

Cosmin Cernat a împărtășit povestea adaptării sale la o nouă viață, după ce s-a mutat în Canada, locul unde a fost nevoită să înceapă din nou, de la zero, alături de familia sa.

Prezentatorul tv a povestit prin ce greutăți a fost nevoit să treacă și cum cum a reușit să se reinventeze fiind sprijinit de cei care se aflau în situații similare, plecați din țara lor de origine, cu speranța de a-și construi un viitor mai bun.

Trecând prin această tranziție dificilă, Cernat a fost nevoit să se adapteze unui mediu complet diferit față de cel în care lucrase toată viața sa – jurnalismul și televiziunea.

”Am luat-o de la zero acolo, în Canada. (…) Eu am început un proiect TV cu un prieten foarte bun… dar proiectul nu a mers, nu am reușit să facem ce ne propusesem. Acum, proiectul e online și pe TV, merge…

Și am deschis o firmă de renovări, de curățenie. Am învățat toate substanțele de curățenie, m-au învățat românii lucruri de construcție, de renovare. A fost o experiență extraordinară. M-au învățat cum se zugrăvește bine, cum se vopsește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul pe balcon”, a mărturisit Cosmin Cernat în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, difuzată la Kanal D2.

.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs