Cosmin Seleși, despre Pepe, care l-a înlocuit la Antena 1: ”Nu știe să citească prompterul, îi place prea mult petrecerea”

Cosmin Seleși, despre Pepe, care l-a înlocuit la Antena 1: ”Nu știe să citească prompterul, îi place prea mult petrecerea”

După transferul de la Antena 1 la Pro TV, Cosmin Seleși, unde emisiunea sa, ”Batem palma”, n-a rezistat pe post decât două săptamâni,  a considerat că e cazul să vorbească, nu foarte diplomatic, despre foștii colegi.

Cosmin Seleși a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a fost nevoit să răspundă unor întrebări delicate.

Prima întrebare la care Cosmin Seleși a oferit o întrebare a fost legată de Pepe. Artistul e cel care l-a înlocuit pe Seleși la Antena 1, în emisiunea ”Te cunosc de undeva!”. ”Ce are Pepe și nu ai tu? Spune trei defecte ale lui”.

”Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a răbufnit Cosmin Seleși în direct la Pro TV.

Și Cătălin Măruță a fost surprins, el are o relație foarte apropiată cu Pepe, căruia i-a fost naș când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă.

”Numește 2-3 vedete din showbizul românesc despre care știi că te bârfesc, deși sunt prietenoase când vă întâlniți”, a fost altă întrebare citită de Măruță, la care Seleși a răspuns: ”Nu știu, am zis cred. Andreea Bălan, Alina Pușcaș și Pepe”, a zis el.

”Și de la PRO TV?”, a continuat prezentatorul. ”Cabral”, a răspuns râzând Seleși,

În aceeași emisiune, Cosmin Seleși a susținut că Monica Odagiu, care era în platou, i-a făcut avansuri și că Pavel Bartoș e prezentatorul pe care nu vrea să-l mai vadă niciodată la TV.

Cosmin Seleși și-a motivat răspunsurile afirmând că și-a dorit să scăpe de sosurile iuți.