Motivul pentru care CRBL și-a luat familia și a părăsit România pentru un an

Autor:

Nimeni nu a avut habar că până să participe la ”Asia Express” alături de prietenul lui Oase, CRBL și familia lui au locuit timp de un an în Spania. 

CRBL a declarat în cadrul emisiunii ”Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, că el și soția lui, Elena, au dorit să vadă cum s-ar adapta fiica lor, Alessia, la viața din Spania.

Așa că, fără să facă vâlvă, și-au luat lucrurile, au plecat și au înscris-o pe Alessia şcoala în Spania, până la finalul anului trecut, când CRBL a acceptat să participe la ”Asia Express”.

"Un an de zile am stat în Spania ca să testăm ce înseamnă pentru Alessia un alt mediu. I-am schimbat şcoala. Nu a ştiut nimeni. Când am plecat în India, eu am plecat din Spania. Cât am stat, ea a reuşit să mute totul în România, înapoi”, a spus CRBL despre anul petrecut în Spania.

”Nu am ajuns în luna de miere, spre ruşinea mea. Am fost în vacanţe, dar nu am fost într-o lună de miere. Care-i diferenţa dintre cele două? Păi, în luna de miere trebuie să fim doar noi doi, să fie un loc în care nu mai ajungem vreodată, în care ne-am dori amândoi să ajungem, în care să facem albume de poze, ca cele de pe internet”, i-a spus mai spus CRBL lui Mihai Morar, în cadrul emisiunii de la Antena Stars. 
 

Leave a Comment