Motivul pentru care CRBL și-a luat familia și a părăsit România pentru un an

27 Iun 2019 | scris de Anita Raicu

Nimeni nu a avut habar că până să participe la ”Asia Express” alături de prietenul lui Oase, CRBL și familia lui au locuit timp de un an în Spania. 

Motivul pentru care CRBL și-a luat familia și a părăsit România pentru un an

CRBL a declarat în cadrul emisiunii ”Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, că el și soția lui, Elena, au dorit să vadă cum s-ar adapta fiica lor, Alessia, la viața din Spania.

Așa că, fără să facă vâlvă, și-au luat lucrurile, au plecat și au înscris-o pe Alessia şcoala în Spania, până la finalul anului trecut, când CRBL a acceptat să participe la ”Asia Express”.

"Un an de zile am stat în Spania ca să testăm ce înseamnă pentru Alessia un alt mediu. I-am schimbat şcoala. Nu a ştiut nimeni. Când am plecat în India, eu am plecat din Spania. Cât am stat, ea a reuşit să mute totul în România, înapoi”, a spus CRBL despre anul petrecut în Spania.

”Nu am ajuns în luna de miere, spre ruşinea mea. Am fost în vacanţe, dar nu am fost într-o lună de miere. Care-i diferenţa dintre cele două? Păi, în luna de miere trebuie să fim doar noi doi, să fie un loc în care nu mai ajungem vreodată, în care ne-am dori amândoi să ajungem, în care să facem albume de poze, ca cele de pe internet”, i-a spus mai spus CRBL lui Mihai Morar, în cadrul emisiunii de la Antena Stars. 
 


CLICK - Follow us on Google News