3dots.ro

CRBL s-a despărțit de soția lui, Elena. ”Este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață”

CRBL s-a despărțit de soția lui, Elena. ”Este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață”

Într-o postare făcută pe Instagram, exact cu cuvintele cele mai folosite în astfel de ocazii, CRBL și soția sa, Elena, și-au anunțat despărțirea.

Cei doi spun că decizia de a se de a se despărți și de a urma drumuri diferite în viață a fost luată cu gândul la binele individual, dar mai ales la cel al fiicei lor, Alessia.

CRBL și soția lui, Elena, s-au despărțit

”Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț.

Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram

S-au cunoscut la ”Dansez pentru tine”

CRBL și soția lui, Elena s-au căsătorit în urmă cu 16 ani, în 2008. S-au cunoscut pe platourile de filmare la ”Dansez pentru tine’. La acea vreme, el era concurent, iar ea coregraf. La scurt timp  a cerut-o de soție – ea fiind o mare iubitoare de pisici, el a agățat inelul de logodnă de zgarda unei feline,

”Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire.’, a a povestit Elena.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs