3dots.ro

Mama lui Ronaldo i-a interzis celebrului fotbalist sa se insoare cu Georgina Rodriguez

Mama lui Ronaldo i-a interzis celebrului fotbalist sa se insoare cu Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez este, de ani de zile, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, caruia i-a daruit si o fiica, Alana, iar in prezent este insarcinata cu gemeni.

Tanara este si subiectul unui documentar difuzat in prezent de Netflix, “I Am Georgina”, in care prezinta mare parte din activitatea sa de zi cu zi. 

Preocupat de copiii sai, Ronaldo i-a incredintat iubitei sale rolul de a se ocupa de toti cei patru copii, a-i supraveghea si a le concepe un program in care educatia sa fie pe primul plan.

Chiar si avand ajutorul unor persoane de specialitate, tanara ii insoteste peste tot, filmeaza progresele fiecaruia si trimite fotbalistului videourile.

Totodata, Georgina este prezenta la marile evenimente artistice si sportive in Europa, de cele mai multe ori fiind insotita doar de fiul cel mare al fotbalistului, Cristianito, fiind constienta de faptul ca orice greseala pe care ar putea-o face se va restrange asupra imaginii iubitului sau.

Si chiar daca reality-ul Netflix ii prezinta in activitati in care opulenta este principalul atribut, se poate citi “prinde randuri” ca Georgina si Ronaldo stiu sa pretuiasca fiecare euro castigat, amandoi provenind din familii modeste.

Jucatorul lui Manchester United chiar a precizat de mai multe ori in documentarul Netflix ca are deplina incredere in Georgina si ca ea se ocupa ca lucrurile sa mearga perfect in familie, ca si cum el ar fi mereu acasa.

Singura problema care umbreste fericirea Georginei este ca Ronaldo nu o cere in casatorie, desi ea isi doreste sa faca acest pas. Fotbalistul  nu i-a cerut mana iubitei sale, chiar daca a declarat pentru Netflix ca nu este inca momentul unui mariaj, dar ca sigur, ea este aleasa inimii lui.

Conform publicatiei spaniole Marca, Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, se impotriveste categoric acestei casatorii, sustinand ca Georgina vrea sa se marite cu fiul ei doar pentru bani. Si, desi se apropie de 40 de ani, se pare ca Ronaldo inca nu a reusit sa depaseasca faza in care nu iese din cuvantul mamei lui.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs