Cum o mai duce Choupette, pisica moştenitoare a lui Karl Lagerfeld

19 Feb 2020 | scris de Anita Raicu

În urmă cu un an, lumea se despărțea de Karl Lagerfeld, creatorul de modă ce a dorit să-și dovedească excentricitatea și după moarte, lăsând cea mai mare parte a averii sale pisicii sale birmaneze, Choupette.

Cum o mai duce Choupette, pisica moştenitoare a lui Karl Lagerfeld

Comemorarea designerului german a făcut ca toată lumea să se întrebe: «Ce face Choupette? Unde e Choupette, ce s-a întâmplat cu ea?».

Ei bine, Choupette se află în continuare la Paris şi este în grija bonei sale, Caroline Lebar, fosta menajeră a lui Karl Lagerfeld, scrie New York Times

”Este într-o formă bună şi este înconjurată de dragoste“, a a liniștit spiritele Caroline Lebar.

Felina, deși ar avea bani să facă ce-i place mai mult, să lenevească, are totuși un program destul de încărcat, ea fiind reprezentată de un agent personal la My Pet Agency, Paris. 

”Choupette vine la agenţie cu diverse ocazii şi facem poze aici pentru contul ei de Instagram. Avem proiecte foarte frumoase“, dezvăluie agentul.

Choupette are pe contul personal de Instagram peste 274 mii de fani, iar pe cel creat în colaborare cu agenţia de care aparţine 38,5 milioane de fani. 

Choupette a fost subiectul principal al mai multor interviuri acordate de Karl Lagerfel, care mărturisind că dragostea sa pentru pisică l-a făcut să-i ofere tot ce poate mai bun: două menajere, o gardă de corp, boluri din porţelan şi farfurii de argint din care pisica mănâncă stând pe masă şi propriile tablete la care să se joace.

Choupette a aparţinut unui prieten al designerului, dar după ce pisica a stat la Karl Lagerfeld două săptămâni, acesta a refuzat să o mai înapoieze. 

”Este cea mai frumoasă pisică din lume. Şi este foarte curată“, a spus creatorul de modă despre febleţea sa. Necăsătorit şi fără copii, Lagerfeld a glumit, mai mult sau mai puţin, şi a zis că s-ar fi căsătorit cu ea, dacă s-ar fi putut.

”Este ceva incredibil de emoţionant la ea, chiar dacă este răsfăţată peste măsură. Este irezistibilă. Choupette este centrul universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil în stilul său de mers. Este o sursă de inspiraţie prin eleganţa şi atitudinea sa“, mărturisea designerul în 2015, în platoul emisiunii ”Le Divan“, a lui Marc-Olivier Fogiel.

”Are propria ei avere, este o moştenitoare. Dacă mi se întâmplă ceva, persoana care se va ocupa de ea cu siguranţă nu va trăi în mizerie. Reclamele în care a apărut ea, banii făcuţi de ea nu îi iau eu, au fost puşi deoparte special pentru ea. Choupette este o fetiţă bogată“, mai declara cu același prilej Lagerfeld. 

Când jurnalistul i-a spus că în Franţa este interzis să laşi moştenire unui animal, Karl Lagerfeld a răspuns: ”Pică bine, pentru că eu nu sunt francez“. 


CLICK - Follow us on Google News