Dan Negru: O tânără cu opt clase l-a înjurat pe actorul Cornel Palade. Agresivitatea e o formă de prostie

15 Sep 2022 | scris de Cristina Romanescu

Dan Negru, vedeta Kanal D, cel mai titrat prezentator român al emisiunilor de divertisment, semnalează derapaje in show-urile transmise în Prime-Time, care ar fi trebuit fi sancționate de Consiliul Național al Audiovizualului, dar sunt trecute cu vederea. 

Dan Negru: O tânără cu opt clase l-a înjurat pe actorul Cornel Palade. Agresivitatea e o formă de prostie

Pro TV a readus în grila de programe, după mulți ani de pauză, producția “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în care cunoscutul actor Cornel Palade a fost jignit de o tânără cu pretenții de vedetă, Bia Khalifa, 23 de ani, care, se pare, nu prea a trecut pe la școală, neavând decât opt clase și un comportament de neacceptat.

Care sunt motivele pentru care a fost recrutată de Pro TV rămâne un mister, probabil tocmai pentru agresivitatea verbală care o caracterizează, mizându-se pe ideea că astfel de scandaluri cresc audiența.

Iată însă ca românii au sancționat producția,  audiența fiind atât de redusă încăt show-ul abia lansat a fost  scos de pe post în weekend si lăsat în grila de programe după serialul Las Fierbinți, care îi asigură, măcar pentru primul sfert de oră,  o audiență ridicată. 

”O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani! 

Am revăzut momentul zilele astea...

Umilința e de partea celalată a libertății ! 

N-am fost ușă de biserică in televiziune și nici televiziunile n-au fost "sfinte" de-a lungul timpului. 

Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult ! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție in online decât la tv. 

De asta, in 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul in care tânăra îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România! 

Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce in picioare. 
Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor! 
Așa cum tăcerea e începutul lașității. 

Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. 
Popularitatea showului e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară ! 

Acu' vreo 23 de ani, când aduceam la "Academia Vedetelor", prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gica Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. In forografie sunt Teodora Mareș din filmul "Declarație de Dragoste" și Dan Petrescu, jucător de Premier League atunci...

Azi a rămas violența. 

Si violența are un singur vaccin : educația!”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News