3dots.ro

Dan Negru știe ce moștenire le va lasa copiilor lui. ”În lumea civilizată asta e normalitatea…”

Dan Negru știe ce moștenire le va lasa copiilor lui. ”În lumea civilizată asta e normalitatea…”

Dan Negru rămâne o persoană discretă în ceea ce privește informațiile despre familia sa, încercând să o păstreze cât mai departe de expunerea publică de care beneficiază el.

Într-un interviu acordat Viva, Dan Negru, un călător împătimit, mărturisea că după experiența sa prin colțurile de lume pe care le-a vizitat, cei mai fericiți oameni nu sunt neapărat cei care sunt și cei mai avuți.

”Pe cei mai fericiți oameni i-am întâlnit în cele mai sărace locuri, în India, în Palestina, în Egipt, și pe cei mai apăsați de griji și de necazuri oameni i-am în – tâlnit în Los Angeles, Monaco sau Tokyo. E mai puțin important „unde. Mai important e „cum și „cu cine. Un bogat și un sărac au murit în aceeași zi. Săracul n-a lăsat nimic. Bogatul n-a luat nimic. Asta am învățat după ce am văzut lumea asta”.

”Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei”

În același interviu omul de televiziune dezvăluia că a stabilit deja ce moștenire le va lăsa moștenire celor doi copii ai săi, Bogdan și Dara.

”Am acasă contractele de vânzare-cumpărare a unor terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii mei încă din anul 1916, când România încă nu exista. Comuniștii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi.

Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune. Eu am avut noroc că-n Banat au existat cărți funciare ale Imperiului Austro-Ungar și proprietățile erau sfinte. E mai greu în restul țării, unde imperiul nu a ajuns. Acolo nici azi nu există cărți funciare. Dar cred în tradiții și moșteniri”, a declarat Dan Negru pentru Viva!

Ce ar schimba Dan Negru la el sau la ceilalți?

”Pe ceilalți nu-i pot schimba. Nici măcar nu mi-am propus. Azi, a încerca să schimbi un om din afara familiei tale echivalează cu discriminarea. Te va acuza că-l faci să se simtă inferior. Cel mai greu însă e să schimbi la tine ceva pentru că, atunci când scapi de toți, dai de tine. De tine nu ai cum să scapi”, a răsouns acestei întrebări realizatorul tv.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs