3dots.ro

Dana Budeanu, sfat pentru ”amețiți” în privința cadourilor de Crăciun: ”Ori îi dai cardul, ori nimic!”

Dana Budeanu, sfat pentru ”amețiți” în privința cadourilor de Crăciun: ”Ori îi dai cardul, ori nimic!”

În stilu-i prea cunoscut, direct, incisiv, agresiv, Dana Budeanu ne oferă din nou o perspectivă asupra modului în care se gândește și se comportă lumea din ”înalta societate” contemporană.

Tratând subiectul cu sarcasm, Dana Budeanu le oferă sugestii ”amețiților” în privința cadourilor de Crăciun pe care ar trebui să le ofere partenerelor lor, ”amețilele”, în cel mai recent episod de pe canalul său YouTube.

Pentru că nu mai e deloc vremea pentru idilisme sau gesturi romantice, Budeanu le spune bărbaților că în această perioadă cel mai frumos cadou pe care îl pot oferi bărbații iubitelor, amantelor sau soțiilor lor este cardul! Asta dacă nu e gol, am completa noi!

Dana Budeanu: ”Nimeni nu vrea ceva simbolic, toate vor ceva ca lumea”

”Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte.

”Tu ce ai primit? Tu ce ai făcut?”.  Imediat. Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva.

Mai bine nu cumpăra nimic, fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani. Nu există altfel… Nici să-i dai bani să-și cumpere ceva. E cea mai mare prostie!

Ori îi dai cardul, ori nimic. Ea spune înainte de Crăciun că vrea o poșetă, un ceas, dar mafioții nu cumpără cadou.

Ei se trezesc cu 24 de ore înainte că nu au luat nimic. Ei cumpără tot la fel, se sfătuiesc între ei, prietenii”, spune, sentențios, Dana Budeanu, pe canalul său de YouTube.

Acum e de văzut câți amețiți își vor face sau deja și-au făcut ”amețitele” fericite urmând sfatul Danei Budeanu,

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs