Reacția lui Dani Oțil la criticile aduse pozei în care apare cu mâna pe sânul iubitei lui, în Maldive

Și dacă imagine nu e, nimic nu e, pare să fie noul dicton după care se ghidează vedetele, și nu numai cele dâmbovițene. Și e vorba de imagini cât mai deșucheate, pentru tot publicul, nu numai pentru amici și prieteni…

Scăpat de ceva ani de sub tutela Mihaelei Rădulescu, ajuns și el pe la 40 de ani, Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu care pe lângă faptul că are cu 12 ani mai puțin este și model. 

Ca mai toți românii cu conturi bine alimentate, cei doi și-au ales o destinație exotică pentru vacanța de săbători – Maldive, de unde pozele au început să curgă pe conturile de pe rețelele de socializare.

În scena întruchipată într-una dintre imagini, cei doi au încercat să le arate fanilor că Maldivele le-au stimulat și altceva decât simțul estetic prin peisajele superbe, și anume erotismul.

”De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, ”Discreția e noul sexy. Doar o părere”, ”Bine că are partea de jos acoperită, altfel punea mâna și acolo”, au sărit comentatorii, cu criticile.

Pentru a fi pe placul tuturor, cu umor, Oțil și iubita sa au refăcut poza inversând rolurile, astfel încât Dani apărea în costumul roșu de baie, iar Gabriela îi atingea pieptul cu mâna stângă.

”La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor”, a fost mesajul lui Dani.

De altfel, Oțil i-a răspuns și curiozității colegului său Mircea Badea, care se întreba cum a fost făcută poza. ”Cu un trepied mic”…

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories