3dots.ro

Renunță Delia Matache la iUmor? ”Lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu”

Renunță Delia Matache la  iUmor? ”Lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu”

Din articol:

Delia Matache lasă să se înțeleagă că ar putea renunța la participarea la emisiunea iUmor, unde este jurat mai multe sezoane.

Ar putea fi o a doua pierdere majoră a show-ului de televiziune, după plecarea lui Mihai Bendeac.

Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, Delia Matache spune că nu mai suporta glumele din emisiune, mai ales cele cu tentă sexuală la adresa ei, făcute de concurenți și nu numai.

”Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul.

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt.

Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, spune Delia.

Cântăreața afirmă că, din punctul său de vedere, nivelul a ajuns prea jos și este toxic.

”Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive.

Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a mai spus Delia Matache pe Instagram.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs