Demi Moore, întrebată de fani, după apariția la Paris Fashion Week: «Ce ai făcut cu fața ta?»

28 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Demi Moore, 58 de ani, și-a surprins fanii cu noua ei apariție. După ce a defilat pe catwalk, la Săptămâna Modei de la Paris, actrița a reaprins discuțiile privind faptul că ar fi apelat la mai multe operații estetice în ultimul an, având în vedere înfățișarea sa schimbată, notează Daily Mail.

Demi Moore, întrebată de fani, după apariția la Paris Fashion Week: «Ce ai făcut cu fața ta?»

Demi Moore a fost pe catwalk la prezentarea de modă Fendi, unde a purtat o creație al-black din colecția primăvară-vară 2021.

Deși s-a făcut remarcată prin forma sa fizică, fanii au comentat, răutăcios desigur, transformările evidente suferite de actriță în zona facială, apărute în urma unor intervenții estetice.

”Ce a făcut Demi Moore pe fața ei?”, s-a minunat cineva. ”Sper că o să-l dea în judecată pe chirurgul care care i-a modelat obrajii”, a comentat alt utilizator.

”Omule, o iubesc pe Demi Moore! Oamenii au dreptul să facă ce vor când vine vorba de chirurgia estetică. Dar nu e bine ce-a ieșit”, a adăugat altcineva.

”Demi Moore de la Paris nu seamănă deloc cu Demi Moore”, a concluzionat, dezolat, un alt fan al actriței americane.

Moore s-a mai confruntat cu aceste zvonuri despre operațiile estetice cărora s-ar fi supus.

În 2004, Daily Mail scria că ar fi cheltuit, 308.000 de dolari pentru câteva operații estetice.

Moore susținea în acel moment că nu a apelat niciodată la esteticieni și că s-a săturat ca toata lumea să vorbească despre corpul ei.

”Acum prefer să-mi arăt vârsta, nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani”, mărturisea Demi.

Tabloidele britanice au scris, apoi, că și-ar fi făcut peste 40 de operaţii estetice, printre care lifting facial, implanturi mamare, remodelarea genunchilor şi liposucţii. Ea nu a recunoscut niciodată aceste operaţii, deşi în revista Elle a spus, în 2014: ”Mi-am făcut ceva, dar nu la faţă”.


CLICK - Follow us on Google News