Denise Rifai, țățism cu Mădălina Dobrovolschi, înlocuitoarea ei: «În patul meu, pe muzica mea...»

04 Apr 2020 | scris de Anita Raicu

Fostele sunt convinse că sunt mai bune decât actualele... După ce Andreea Berecleanu și-a atacat succesoarea, Sandra Stoicescu, nici Denise Rifai nu pare să nutrească gânduri mai bune față de Mădălina Dobrovolschi.

Denise Rifai, țățism cu Mădălina Dobrovolschi, înlocuitoarea ei: «În patul meu, pe muzica mea...»

Denise Rifai s-a întors la Realitatea, dar doar pentru a-și recupera ”vasta garderobă”. Cu această ocazie a întâlnit-o pe cea care a înlocuit-o în emisiunea pe care o modera la postul de televiziune amintit, Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis. 

Denise Rifai a povestit pe Facebook întâlnirea acuzându-și succesoarea sa că intră în casele telespectatorilor cu emisiunea ei, cu denumirea aleasă de ea, cu decorul şi platoul ei şi chiar cu unii dintrei invitaţii ei. 

”Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar… Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi.

Şiii! Surpriză! Că aşa e în viaţă! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care şi-a propus să intre în casele dumneavoastră cu emisiunea mea, cu denumirea aleasă de mine, cu decorul meu, în platoul meu şi chiar şi cu unii dintre invitaţii mei. Nu zic nimic, judecaţi dvs.!

Şi, ca să vă închei naraţiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat «O seară bună!». Profit de ocazie, aşadar, şi îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicaţie muzicală, ca urare de casă «nouă»! Mă rog, cât de nouă poate să fie casa construită de mine şi de echipa mea. Melodia o ştiţi cu toţii! O cântă Smiley! «În patul meu, pe muzica mea…»“, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News