3dots.ro

Divorțul începutului de an! Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit

Divorțul începutului de an! Ana Maria Brânză și soțul s-ar fi despărțit

De-a lungul anilor, Ana Maria Brânză, multiplă campioană mondială și europeană la spadă, a fost foarte discretă privind viața sa personală. Cu toate acestea, s-a aflat că în anul 2015 s-a căsătorit cu Pavel Popescu, antrenor secund la echipa națională de polo feminin, după o relație de trei ani de zile.

Dar Ana Maria Brânză și soțul ei, Pavel Popescu, nu au început noul an sub auguri favorabili, presa mondenă anunțând că cei doi s-ar fi despărțit. Mai mult, se pare că fosta sportivă deja și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal și că intenționează să divorțeze.

Ulterior, cei doi s-au afișat împreună în câteva imagini pe rețelele de socializare, fotografii care acum au dispărut atât de pe contul ei de Instagram, cât și de pe al lui.

Ana Maria Brânză și soțul ei s-au despărțit și urmează să divorțeze

Cancan scrie că cei doi s-ar fi despărțit, după ce la început s-au fi distanțat un pic, pentru a estima dacă relația are șanse să fie salvată. Aceeași sursă notează că soțul Anei Maria Brânză ar fi comis o faptă peste care ea nu a putut să treacă și că ea ar fi părăsit deja căminul conjugal și curând ar urma să semneze actele de divorț la notar.

Până acum, nici Ana Maria Brânză și nici soțul ei, Pavel Popescu, nu au făcut declarații despre divorț, dar nici nu au confirmat sau infirmat speculațiile care deja circulă în presă.

Ce declara Ana Maria Brânză despre Pavel Popescu, soțul ei

Anul trecut, în mai, fosta sportivă a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, precizând că cei doi s-au susținut necondiționat încă de când au început relația.

”Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam.

Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, mărturisea Ana Maria Brânză.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs