3dots.ro

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, ironizând-o pe Monica Gabor: ”De ce umblați cu boșorogi? Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni” – video

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, ironizând-o pe Monica Gabor: ”De ce umblați cu boșorogi? Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni” – video

Poate că într-o ironie a sorții, Doina Teodoru, fără să știe ce-o așteaptă în viață, chiar a făcut mișto de fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, tocmai pentru că a avut o relație cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Momentul s-a petrecut în cadrul unui moment special susținut pe scena de la ”iUmor” în urmă cu aproximativ doi ani, când Doina Teodoru a imitat-o pe Dana Budeanu și a glumit acid la adresa fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

”Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață… gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte… Am o problemă cu asta…

De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă. Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni? Comandați o pizza și moare moșul înainte să vină pizza. Ce faci? Cu ce-o plătești?

Gândiți și voi un pic? Un bec n-ați schimbat și voi în capul vostru. Numai pe întuneric stați. Și cum scăpați de acasă, băgați în buze.

Ce aveți, bă, fratele meu, cu botul ală rață. Băi, nu-i nimic sexy la chestia asta. Dacă era sexy, băieții începeau să crească rațe acasă. Eu nu înțeleg cum vă spălați pe dinții cu buzoaiele alea. Cred că nici la molari nu ajungeți”, a spus Doina Teodoru la ”iUmor”.

Cine este Doina Teodoru

Doina Teodoru este o actriță originară din Galați. Ea a intrat în atenția media odată cu participarea la show-ul ”iUmor”, unde a și câștigat sezonul al treilea care a avut loc în 2017.

Doina Teoforu are o relație cu chef Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii ”Chefi la cuțite”, între ei existând o diferență de vârstă de 17 de ani.

”O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru.

Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural…”, a povestit Chef Cătălin Scărlătescu.

”Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje.  Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea. Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal…”, a mai spus juratul de la „Chefi la cuțite” pentru VIVA!.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs