3dots.ro

Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini, îmbrăcat doar în chiloți

Dorian Popa, prins drogat la volanul unui Lamborghini, îmbrăcat doar în chiloți

Dorian Popa, un popular cântăreț și influencer în rândul adolescenților, ar fi fost prins drogat la volan, potrivit unor surse din Poliție citate de media.

Dorian Popa ar fi fost oprit de polițiști și a fost testat cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv la cannabis. El ar fi explicat autorităților că se întorcea de la o petrecere unde nu consumase absolut nimic, ci doar înhalase.

Un alt element inedit se referă la vestimentația influencer-ului, care, se pare, gonea pe străzile din Domnești la volanul unul Lamborghini, fiind îmbrăcat doar în chiloți.

Până în momentul de față, Dorian Popa nu a discutat despre această situație și după cum reiese din postările de pe rețelele de socializare, își continuă fără probleme activitatea.

Chiar în această dimineață, influencerul a postat un nou vlog pe Youtube. Cum era de așteptat, fanii au aflat rapid de informația că artistul ar fi fost depistat sub influența substanțelor interzise și au început să apară comentarii, oamenii fiind dorinici ca Dorian să clarifice cele apărute în presă.

”E pe bune?”, ”Ce ai făcut, Bobiță, te-au prins drogat la volan, cu Lamborghiniul aseară? Așteptăm vlog să aflăm detalii”, au spus întrebat, curioși, fanii lui pe YouTube.

„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmite poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov, conform Digi24.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs