Dorian Popa: «Nu îmi pare rău că nu am fost la tata la înmormântare! Nu pot să-l iert»

15 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Dorian Popa spune că divorțul părinților lui, pe când avea doar 16 ani, l-a marcat toată viața. Nu a putut niciodată să-și ierte tatăl...

Dorian Popa: «Nu îmi pare rău că nu am fost la tata la înmormântare! Nu pot să-l iert»

Părinții lui Dorian Popa au divorțat în 2006. Ruptura s-a întâmplat din vina tatălui său, iar după separare s-a îndepărtat total de fosta sa familie.

”Când s-au despărțit ai mei, eu aveam vreo 14-15 ani, iar fratele meu, Ciprian,16-17 ani. Lucrurile nu au mai mers din partea tatălui meu. Au împărțit atunci la partaj jumătate - jumătate.

Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama”, a declarat Dorian Popa, invitat al prodcast-ului “Acasă la Cătălin Măruță”.

Momentul declicului popularității lui Dorian Popa s-a produs odată cu apariția lui în telenovela “Pariu cu viața”, de la Pro TV. A fost și momentul în care, după mulți ani de tăcere, tatăl său -a dat un semn de viață.

”Mi-a dat un mesaj după mulți ani, dar când știu cât rău i-a făcut mamei mele, câte tone de lacrimi a vărsat mama din cauza lui. Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări! Dacă mesajul începea cu “îmi pare rau” era altceva!

Nu am putut să-i răspund la acel mesaj. Era cu un an înainte să moară. Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert”, a mai povestit vloggerul.

Momentul rupturii totale de tatăl său s-a produs atunci când acesta i-a oferit o mașină, pe care apoi i-a luat-o înapoi.

“Mi-a oferit o mașină, după care mi-a zis că, dacă nu vin la el, o dă furată ca să-mi facă probleme. Atunci am zis: ăsta e sfârșitul.

Eu am preferat-o pe mama. Pe noi ne susținea financiar bunicul meu, tatăl lui tata, care era potent financiar. Și pe el l-a renegat tata, că nu era tatăl lui biologic”, a mai spus Dorian Popa.


CLICK - Follow us on Google News