Dragoș Bucur, despre fiica adoptată: Este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față

14 Dec 2021 | scris de Anita Raicu

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt o prezență inedită în spațiul media din România, provocând prin păreri, decizii, nu întotdeauna conforme cu cutumele stabilite de societate.

Dragoș Bucur, despre fiica adoptată: Este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față

Dragoș Bucur este prezentator la ”Visuri la cheie”, dar și jurat la ”Românii au talent”, în timp ce Dana Nălbaru s-a retras din muzică de o bună perioadă de timp, iar acum e antreprenoare, având un bistro în centrul Bucureștiului unde vinde prăjituri.

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2005 și împreună au trei copii. Când nu muncesc, părinții își petrec timp cu cei trei copii ai lor: Sofia are 16 ani, este deja adolescentă, în timp Roxana are 9 ani și Kadri – 6 ani.

”Ultima jumătate de an a fost complicată. Eu am filmat destul de mult, Dana este foarte ocupată cu o afacere pentru care muncește de peste un an, și toate astea ne-au cam dat peste cap.

Partea bună este că reușim să ne rezervam cel puțin câteva ieșiri pe săptămână în pădurea de lângă noi, și pentru cei mici asta este aur”, a mărturisit Dragoș Bucur într-un interviu acordat revistei Viva.

În urmă cu aproximativ patru ani, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au adoptat-o pe India Roxana, fetița lor cea mică.

”Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo”, spunes Dana Nălbaru la ceva vreme de când fetița a intrat în familia lor.

Dragoș Bucur vorbește cu mândrie despre copiii lui. Roxana s-a integrat bine în familie, copiii se înțeleg bine, însă mai există și unele discuții, cum se întâmplă în orice familie.

”Copiii îți rămân copii până la sfârșitul vieții tale, și asta vine cu griji și bucurii non-stop! Oricine are copii știe că totul este greu și frumos în același timp.

Sunt probleme care devin ridicole când le povestești cuiva fără copii și bucurii și mai ridicole pentru cei care nu sunt părinți, așa că astfel de discuții e bine să rămână doar între cei cu interese comune.”, povestește Dragoș Bucure despre familia sa.

”Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei, iar laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor.”, a mai adăugat Dragoș Bucur despre Roxana.

Rugat să își caracterizeze copiii, prezentatorul de la Pro TV a a avut câteva cuvinte pentru fiecare, cu reținere, încercând să le protejeze păstreze cumva intact spațiul personal.

”Pe scurt însă, Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață, Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față, iar Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop”, a spus Dragoș Bucur.


CLICK - Follow us on Google News