Dragoș Pătraru are COVID. «La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin»

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea naţiei” de la Prima TV, este infectat cu COVID, au anunţat producătorii emisiunii, pe pagina de Facebook. 

”Oficial: Dragos Patraru are COVID, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate şi, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea naţiei în această perioadă. De la aceeaşi oră: 22:30”, au anunţat producătorii pe contul de Facebook al emisiunii.

”Neoficial: Valul 4 este o conspiraţie a iluminaţilor. În august, ei erau în concediu, aşa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea şi ei la treabă pe Ştefania”, continuă comunicatul, într-o notă mai veselă.

Într-un comentariu postat pe pagina de Facebook a emisiunii, Dragoș Pătraru a confirmat că are COVID și a ținut să precizeze că ”la cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin”.

”Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are COVID spun: ”dar parcă era vaccinat!”.

Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei COVID, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?”, a notat Dragoș Pătraru.