Drew Barrymore, dezvăluire: ”Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri. Era îndrăgostită de mine, cred!”

Drew Barrymore, dezvăluire: ”Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri. Era îndrăgostită de mine, cred!”

Drew Barrymore a avut întotdeauna o relație complicată cu mama sa, chiar din copilărie.

Provenind dintr-o familie importantă de artiști, Drew Barrymore și-a făcut debutul sub lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă.

Mama sa, Jaid, nu i-a fost părinte niciodată în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o prietenă.

Actrița americană a fost un copil rebel, la vârsta de numai 9 ani prinzând gustul alcoolului pentru că era luată mereu de părinți la diverse petreceri.

La 10 a început să consume marijuana și la 12 ani alte substanțe interzise. La vârsta de 13 ani a fost internată într-o instituție de psihiatrie unde a stat un an și jumătate.

Cu toate acestea mama sa părea să nu sesizeze care sunt lucrurile care-i dăunează în viață, dar, grijulie, îi interzicea să mănânce zahăr.

”Mama nu m-a lăsat să mănânc zahăr. Studio 54, iarbă și alcool – absolut în regulă. Dar să nu mă ating de zahăr! Și așa am făcut.

Îmi ascundeam ciocolată în dulap! Le ascundeam într-o cutie din dulapul meu și doar ronțăiam”, a declarat Drew Barrymore în podcastul său – Drew’s News.

Seria dezvăluirilor a culminat cu apariția sa în emisiunea The Drew Barrymore Show, în care a avut-o invitată pe Brooke Shields.

Cele două actrițe au discutat deschis despre copilărie și despre relațiile pe care le au cu mamele lor.

”Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri. Este foarte trist. A fost obsedată de mine. S-ar putea să fi fost atât de îndrăgostită de mine încât a vrut să fie cu oamenii care mă iubeau pe mine”, a spus Drew Barrymore, conform The Independant.

La polul opus, Brooke Shields a povestit că a avut parte de o experiență similară cu mama sa. Teri Shields, care a încetat din viață în anul 2012, nu îi dădea voie actriței să se întâlnească cu niciun băiat. Vedeta trebuia să rămână pură.