3dots.ro

După șapte ani de relație cu Liviu Vârciu, Anda Călin mărturisește: ”Nu sunt sigură că…”

După șapte ani de relație cu Liviu Vârciu, Anda Călin mărturisește: ”Nu sunt sigură că…”

Cu toate că au o relație din 2016 și doi copii, Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut până acum peste faza cu ”unirea destinelor”, justificându-și alegerea prin faptul că iubirea lor nu ține de niște acte.

Dar, se pare că punctul lor de vedere s-a modificat în ultimul timp…

Prezentă în studioul emisiunii Xtra Night Show, Anda Călin a vorbit despre faptul că anul viitor s-ar putea să asistăm la nunta lor, despre care menționează că va fi una discretă, fără prea mare vâlvă.

Anda Călin despre nunta cu Liviu Vârciu: Important este să ne validăm noi ca și familie, nu alții

”Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții”, a precizat Anda Călin pentru emisiunea Xtra Night Show.

Din ce spune lumea, Liviu Vârciu s-a schimbat total de când este alături de Anda Călin. Ea este femeia din viața lui care a reușit să-l responsabilizeze, spune ea și datorită faptului că s-au întâlnit și în momentul în care și el își dorea să aibă o relație serioasă.

”Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață”, a precizat Anda Călin.

Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: ”Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături”

Liviu Vârciu a recunoscut, la un moment dat, că între el și partenera de viață nu e numai lapte și miere și că mai apar disensiuni, ca în orice cuplu, dar că se împacă rapid, lăsând neînțelegerile uitate.

”Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult.

Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul”, a declarat  Liviu Vârciu la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs