Laurenţiu Duţă de la 3Sud Est, dus la spital cu hemoragie, după ce a înghiţit o bucată dintr-o furculiţă

14 Noi 2019 | scris de Monica Pavelescu

Laurențiu Duța a ajuns la Camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență Pitești, după ce s-a rănit înghițind din greșeală o bucată contondentă dintr-o furculiță.

Laurenţiu Duţă de la 3Sud Est, dus la spital cu hemoragie, după ce a înghiţit o bucată dintr-o furculiţă

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu hemoragie internă, din cauza unei furculițe. Tacâmul din plastic s-a rupt în timp ce cântărețul membru al trupei  3Sud Est lua masa la hotel. Accidental, artistul a înghițit bucăți din furculiță care, din nefericire, au ajuns în esofag.

Din cauza faptului că la spitalul piteștean nu exista personal specializat pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Duță a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeași noapte. A fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare.

Intervenția chirurgicală a fost urmată de tratament cu antibiotice cinci zile.

Laurențiu Duță atrage atenția celor care folosesc tacâmurile de plastic.

”Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră. 

Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire.  Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația”, a declarat Laurențiu Duță.


CLICK - Follow us on Google News