3dots.ro

Edward Norton, despre momentul în care i-a salvat viaţa lui Leonardo DiCaprio: ‘S-a făcut mai mult caz decât trebuia’

Edward Norton, despre momentul în care i-a salvat viaţa lui Leonardo DiCaprio: ‘S-a făcut mai mult caz decât trebuia’

În 2010, Edward Norton şi Leonardo filmau pentru documentarul lui DiCaprio, ”Before the Flood“, şi făceau scufundări în Insulele Galapagos, când rezervorul de oxigen al starului din ”Once Upon A Time In Hollywood“ a rămas fără aer aproape de fundul oceanului.

Regizorul documentarul despre schimbările climatice realizat de Leonardo DiCaprio, Fisher Stevens, a relatat presei despre incidentul în care DiCaprio a fost foarte aproape să-și piardă viața și cum fost salvat de Edward Norton.

Norton a vorbit pentru prima dată despre momentul în care l-a salvat pe DiCaprio în emisiunea  ”The Jonathan Ross Show“, explicând cum s-a întâmplat totul, relatează mirror.co.uk.

Edward Norton: S-a făcut mai mult caz decât trebuia

”Există adevăr în această poveste, dar s-a făcut totuşi mai mult caz decât trebuia. Îl ştiu pe Leo de multă vreme, îşi pierde minţile când vine vorba de animale, în sensul că este fascinat de ele.

Eram în Galapagos Islands, făceam scufundări alături de renumita oceanografă Sylvia Earl. În jur de vreo 100 de pisici de mare au trecut pe sub noi, i-am văzut privirea de copil entuziasmat, l-am văzut că îşi pregăteşte camera.

Am făcut scufundări de la 16 ani, m-am uitat la ceas în acea zi şi am zis: «Suntem aproape de final.» L-am văzut urcând, coborând şi mi-am dat seama că nu e un lucru bun, pentru ca începuse să le urmărească şi mi-am dat seama că va rămâne fără oxigen şi chiar asta s-a întâmplat”, a povestit Edward Norton.

Nu a fost singura situație limită cu care s-a confruntat DiCaprio

Întâmplarea povestită de Norton nu a fost prima din situațiile limită cu care s-a confruntat DiCaprio.

Pe când se afla în Africa de Sud, un rechin a intrat în cuşca în care se afla în timp ce făcea scufundări. DiCaprio a povestit că i s-a spus că un astfel de eveniment nu se mai întâmplase de 30 de ani. Pe de altă parte, în timp ce zbura spre Rusia, unul dintre motoarele avionului a explodat, iar pilotul a aterizat de urgenţă.

DiCaprio a mai povestit, în emisiunea lui Ellen DeGeneres, despre o altă situație periculoasă cu care s-a întâlnit atunci când a participat la un salt cu paraşuta.

”Am sărit din avion şi prima paraşută nu s-a deschis. Totul se întâmpla în tandem, cineva sărise cu mine. Am început să cădem liberi spre pământ. Atunci vezi imagini din toată viaţa ta. A doua paraşută era şi ea încurcată, îmi vedeam prietenii cum îşi deschid paraşutele iar eu plonjam spre pământ.

Am încercat să o eliberez timp de 20 – 30 de secunde. Partenerul meu a desprins paraşuta şi mi-a zis că probabil o să îmi rup picioarele pentru că am o viteză prea mare. A fost una dintre cele mai grele experienţe ale vieţii mele şi nu o să o mai repet“, a povestit DiCaprio.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU