3dots.ro

Elena Băsescu, cât de prietenoase îi sunt ”cuvintele” la știrile Aleph News – video

Elena Băsescu, cât de prietenoase îi sunt ”cuvintele” la știrile Aleph News – video

Cu vreo trei ani în urmă Elena Băsescu era prezentată de tatăl său drept o mamă care-și crește singură cei trei copii, un exemplu de urmat de românii pe care fostul președinte Traian Băsescu i-a calificat drept ”comozi”.

”Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti. Şi nu plecaţi de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare.

Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine“, spunea Traian Băsescu în cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI România.

Deși multă lume a tot cârcotit că n-ar fi în stare de prea multe, Elena Băsescu a surprins prin capacitatea sa de adaptare la diverse domenii, unde a fost promovată desigur, ca-n film, ”de vocea și talentul ei”.

EBA reprezentat România la Bruxelles patru ani, între 2014 și 2019,  a fost angajata ENEL și a Camerei de Comerț și Industrie a României, consilier parlamentar în cadrul Comisiei de Afaceri Europene.

Mai nou, în urmă cu câteva luni, Elena Băsescu și-a continuat seria de ”succesuri” profesionale, alăturându-se echipei redacționale a postului de televiziune Aleph News, în calitate de editor.

Și nu s-a oprit aici, surpriză, în urmă cu câteva zile EBA și-a făcut apariția ”pe sticla” Aleph News, în calitate de prezentator…

După cum se remarcă din următorul clip video, există oameni care ”vor să vorbesc cu ea”, dar nu s-ar putea spune că stilul ei de exprimare a dobândit valențe deosebite față de cel cu care ne obișnuise, multe dintre cuvintele care-i apar pe prompter nefiindu-i chiar prietene, ci clar inamice!

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs