3dots.ro

Elena Cârstea a suferit un AVC înainte de ziua ei de naștere. ”Am stat la urgență două săptămâni“ – video

Elena Cârstea a suferit un AVC înainte de ziua ei de naștere. ”Am stat la urgență două săptămâni“ – video

Elena Cârstea a mărturisit că se trece printr-o perioadă mai dificiă, confruntându-se  din nou cu probleme de sănătate.

Stablită în Statele Unite, Elena Cârstea, care a împlinit 61 de ani pe 26 februarie, spune că a suferit un accident vascular cerebral chiar înainte de -și aniversa ziua de naștere, dar că nu a realizat acest lucru pe moment.

Fără să realizeze prin ce-a trecut, ea s-a prezentat la medic după ce a constatat că nu mai putea să se deplaseze.

”Am răcit foarte tare, am făcut pneumonie și un accident vascular cerebral. Dar s-a rezolvat. Nu am mai putut să merg și nu știam de ce nu pot să merg.

Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână, două. Și tot s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă“, a povestit artista în emisiunea ”Exclusiv VIP“.

”Cele două diagnostice nu cred că au legătură. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate.

Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii, să mă apuc iar de fumat. Acum sunt bine, m-am lăsat de fumat, sunt tare mândră de mine“, a mai adăugat cântăreața.

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a avut o altă problemă gravă de sănătate și a fost operată cu succes de un anevrism cerebral, la un spital din Florida.

Ea spunea la vremea respectivă că intervenția chirurgicală a fost una riscantă, astfel că ea și membrii familiei au fost nevoiți să ia în calcul chiar și varianta cea mai rea.

”A trebui să îmi fac testamentul. A fost foarte greu. I-am spus lui Glen (soțul artistei – N.R.) să nu mă țină conectată la aparate, nu vreau să ajung o legumă. Nu avea rost să îl chinui și pe el, și pe copii“, declara atunci Elena Cârstea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs