Elena Cârstea: «Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!» - video

30 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Elena Cârstea s-a stabilit de mai bine de 14 ani în Statele Unite, după ce s-a căsătorit cu Glenn Muttart.

Elena Cârstea: «Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!» - video
Elena Cârstea alături de soțul său, Glenn Muttart

Într-o sesiune live video, pe pagina ei de Facebook, Elena Cârstea a dialogat cu amicii săi virtuali, oferind amănunte despre viața pe care o duce peste Ocean.

Cârstea este agent imobiliar în Florida, însă, în această perioadă de pandemie, clienții se cam lasă așteptați: ”Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”, mărturisește artista.

Elena este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei ei: ”Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”.

Cele două fete pe care le-a înfiat în România, Sanda (23 de ani) şi Adriana (19 ani) s-au înrolat în Armata SUA, nu mai stau de mult pe acasă, așa că artista le duce dorul.

”Sunt prea bătrână ca să mai adopt și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. Am făcut atâtea lucruri, dar faptul că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție.

Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic.

Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor”.

”Viața mea e cam plictisitoare, de aceea am căței și pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alți ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanță”. (...)

”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior.

M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără.

Suflește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte”. (...)

”Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”, a mai mărturisit Elena Cârstea.


CLICK - Follow us on Google News