«Fata mea este model!». Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, la IMG Models

Compania de modelling IMG Models a reușit să însenineze ziua fiicei vitrege a vicepreședintelui Kamala Harris, oferindu-i un contract și alăturând-o pleiadei pe care o păstorește, printre care se regăsesc Gigi și Bella Hadid…

Cei de la IMG Models spun că au remarcat-o pe Ella Emhoff chiar cu ocazia evenimentelor prilejuite de inaugurarea mandatului presidențial al lui Joe Biden.

”Ella transpunea acest moment în timp. Emana numai bucurie, una obraznică. Wow, ea transmite senzația modei”, spune că a gândit Ivan Bart, președintele IMG Model, atunci când a remarcat-o la inaugurare.

”E puțin indimidant și mă sperie intrarea în această lume care este foarte concentrată pe tine și pe corpul tău”, declară Ella Emhoff pentru New York Times.

”Am fost destul de surprinsă atunci când IMG m-a căutat, pentru că sunt destul de tânără și nu mă așteptam ca așa ceva să mi se întâmple în acest moment al vieții”, mai spune Ella, care totuși prezenta deja modă pentru o agenție de modele mai puțin cunoscută.

Ella Emhoff studiază Artă la New York’s Parsons School of Design și intenționează să devină un designer vestimentar.

Să admitem că Ella Emhoff nu e deloc o mare frumusețe, dar că poate cineva și-a dorit să spună lumii: «fata mea este model!», nu? Și a și putut!