Cum s-a răzbunat Elvis Presley pe Priscilla, după ce a aflat că a fost înșelat

Nici chiar în ceea ce multora le părea mariajul perfect, cel dintre Elvis Presley și Priscilla, lucrurile n-au mers cum trebuie…

Scurtcircuitul s-a produs la începutul anilor 1970, când, fascinați de artele marțiale, în viața a intrat instructorul Mike Stone.

Priscilla mărturisea că nu a putut rezista farmecului lui Stone și a dus relația la nivelul următor.

”Mike emana încredere, farmec și inteligență. S-a dezvoltat o prietenie profundă. Am conștientizat că felul în care trăisem până atunci era nefiresc și în detrimentul bunăstării mele. Relația mea cu Mike se transformase acum într-o aventură", povestea Priscilla.

La scurt timp după aceea, actrița a realizat că relația ei cu Elvis s-a încheiat, l-a părăsit și a început demersurile pentru divorț.

Divorțul s-a finalizat pe 15 august 1972. Cei doi erau despărțiți de peste un an, dar Elvis suferea încă după ce aflase că Priscilla îl înșelase.

Cu doar o lună înainte, Elvis a cunoscut-o pe Linda Thompson, cu care a început o relație pasională.

Linda a dezvăluit recent că, pe măsură ce petrecea mai mult timp cu Elvis, vedea cât suferă și cât îl rănise aventura Priscillei.

Dornic să se răbune a plănuit o întâlnire între cele două femei, pentru a-i prezenta Priscillei supermodelul cu care se întâlnea.

Elvis a dus-o pe Linda la școala fiicei sale, Lisa Marie Presley.

”Iubito, Priscilla va fi acolo și vreau să o cunoști. Dar vei purta pantofi cu talpă plată, deoarece ești mult mai înaltă decât ea”, își amintește blonda.

Linda nu a detaliat cum a decurs întâlnirea, dar a recunoscut că, în cele din urmă, Elvis a făcut pace cu Priscilla.

Elvis și Priscilla au muncit din greu pentru a avea o relație civilizată în beneficiul Lisei Marie Presley, așa că s-au întâlnit de multe ori.

Linda a mai mărturisit că ea și Priscilla au avut o relație bună pe măsură ce anii au trecut.  

”Sunt mulțumită că a salvat casa lui Elvis, Graceland, pentru fani. Nu suntem prietene, dar avem o relație cordială când ne întâlnim. Lisa Marie și cu mine am rămas în contact de-a lungul anilor”, a mărturisit Linda. jurnaliștilor

Linda a remarcat că filmul biografic recent lansat, Elvis, realizat de Baz Luhrmann, este incorect, pentru că o prezintă ​​pe Priscilla drept salvatoarea Regelui.  

”De fiecare dată când Elvis a fost internat în spital, împărțeam camera cu el. Filmul o arată pe fosta lui soție, Priscilla, lângă patul lui. Ea nici măcar nu îl vizita. În acești ultimi ani cred că i-am salvat viața de zece ori”.

”O dată a adormit după ce a luat o pastilă pentru insomnie și a venit cu capul într-un castron cu supă de pui. Dacă nu eram cu el, s-ar fi sufocat. Au fost și alte episoade, dar le voi duce cu mine în mormânt”, a adăugat ea.

Elvis și Linda s-au despărțit în cele din urmă în decembrie 1976, după ce ea nu a mai rezistat să fie înșelată.