3dots.ro

Eurovision 2023. Piesa României, desființată la televiziunea norvegiană: ”Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca Beetlejuice” – video

Eurovision 2023. Piesa României, desființată la televiziunea norvegiană: ”Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca Beetlejuice” – video

În această seară începe Eurovision Song Contest 2023, cu prima semifinală. Theodor Andrei, cântărețul care reprezintă țara noastră, cu melodia ”D.G.T. (Off and On)“, va evolua în cea de-a doua semifinală, joi, când va urca pe scenă cu numărul 3.

Noi, nu numai că nu reușim să ne impunem cu nimic la Eurovision, dar se pare că ne și place să-i facem pe alții să râdă de modul în care ne prezentăm. Mă rog, nu noi, ci TVR…

Cel mai recent comentariu negativ pe care l-a primit piesa și reprezentantul nostru a venit din emisiunea ”Adresse Liverpool“, difuzată de televiziunea publică norvegiană NRK, unde România a fost pur și simplu desființată, iar invitații nu numai că au avut comentarii negative, dar s-au și distrat copios.

Se poate invoca faptul că invitații emisiunii au comentat prestația din finala Selecției Naționale, dar nu sunt mari diferențe față de ceea ce TVR va prezenta pe scenă, la Liverpool.

Comentariile făcute de prezentatorii și invitații emisiunii norvegiene, dar și de reprezentanții publicului, despre piesa României la Eurovision 2023:

”Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens“.

”Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor“.

”Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“.

”Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți“.

”La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut“.

”România e țara în care #metoo s-a dus să moară. Nu putem premia asta, îi dau un punct“.

”Eșuează mizerabil să fie sexy. E cea mai proastă combinație între«Ghetto Superstar» și «Feelling Good». Eu mă simt prost. Un punct“.

”Eu îi dau 2 puncte. Nu vă uitați la mine și nu mă întrebați de ce sunt așa de bună. Ar fi prea dureros să-i dau un punct“.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs