3dots.ro

Scandal în familia Deliei Matache. Mama nu e de acord cu noul iubit al fiicei sale

Scandal în familia Deliei Matache. Mama nu e de acord cu noul iubit al fiicei sale

Familia Deliei Matache își spală rufele în public, după ce sora cântăreței, Oana, a divorțat și a început o relație cu un alt bărbat, iar acest dialog public produce deliciul tabloidelor.

În 2017, Oana Matache s-a căsătorit cu Răzvan Miheț și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Totul părea că merge foarte bine în căsnicia lor, până în urmă cu o săptămână când sora Deliei a fost surprinsă alături de alt bărbat.

În urmă cu câteva zile, într-un video făcut pe o platformă de live stream, Oana Matache a confirmat despărțirea de Răzvan Miheț și a recunoscut relația pe care o are cu Radu Siffredi.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: ‘Vreau să mă mut cu doi copii singură’. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.

Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică. Este atât de simplu în cazul nostru.

Am mai auzit chestia asta: ‘cum să divorțezi, din moment ce nu te bate’, dar toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți.

Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo”, a spus Oana Matache în clipul video în care a apărut, live, alături de noul iubit.

„Este o experiență înspăimântătoare și culmea, nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta…

Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia. Și chestia asta: ‘Dar erați atât de frumoși și păreați atât de fericiți’. Dar de unde știți?

Am avut multe prietene care îmi spuneau: ‘Dar ce o să faci acum? Cine te mai ia cu doi copii’. Dar nu trebuie să mă ia nimeni, mă descurc și singură. Din păcate în țara asta, femeile nu sunt susținute de lege”, a mai spus sora Deliei.

Pe de altă parte, Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, nu este deloc de acord cu alegerea fiicei sale și consideră că Radu nu este un exemplu pentru nepoții săi.

După ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu iubitul fiicei sale și a spus că ”aveți grijă ce psihiatru alegeți”, Gina Matache a dezvăluit ce o deranjează la Radu.

”Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine, să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați.

Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici.

Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie

Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni!

Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a scris Gina Matache pe Instagram.

Decizia Oanei Matache a provocat o ruptură și între ea și Delia. Cântăreața a afirmat că Oana nu mai există pentru ea, iar, în replică, când a fost întrebată ce părere are Delia despre situația ei, Oana a răspuns sec: ”Nu știm cine e Delia, nu există!”.

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache a reacționat după ce mama ei a declarat că nu este de acord relația lor.

”În primul rând, nu este soacra mea, pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul «Aveți grijă ce psihiatru alegeți» (…)

A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiilea asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a mărturisit Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, în cadrul unui live.

Iubitul Oanei Matache mai spune că nu a cunoscut-o personal pe Gina Matache și este deranjat de comentariile făcute de aceasta în mediul online.

”Nu am cunoscut-o niciodată, nu am văzut-o niciodată, văd că în poze este într-un fel, dar nici nu știu cum arată în realitate, adică dacă ar fi să o văd pe stradă pentru prima dată, nu aș ști că este doamna Gina Matache (…) Nu ne-am cunoscut și nu este frumos să vorbiți așa despre mine”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs