3dots.ro

Mihai Bobonete, Anca Dumitra și Adrian Văncică, declarații despre finalul serialului Las Fierbinți. ”Nu o să fie ușor pentru nimeni”

Mihai Bobonete, Anca Dumitra și Adrian Văncică, declarații despre finalul serialului Las Fierbinți. ”Nu o să fie ușor pentru nimeni”

Unul din cele mai de succes și îndrăgite seriale românești, ”Las Fierbinți” a avut premiera în urmă cu 12 ani, în 2012.

Mihai Bobonete, unul dintre eroii principali ai serialului, în rolul crâșmarului Bobiță, a avut-o invitată în podcast-ul său pe Anca Dumitra, colega sa de platou, interpreta Geaninei.

Cât mai ține Las Fierbinți?

Dintr-una în alta, cei doi actori s-au întrebat cât va mai ține serialul-fenomen produs de Pro TV…

”Cât mai ține Las Fierbinți? (…) Eu cred că mai ține trei ani. Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, era de părere Mihai Bobonete, anul trecut, în podcast.

”Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. (…) Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus și Anca Dumitra, în același podcast.

Ce spune Adrian Văncică despre finalul serialului Las Fierbinți

Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din Las Fierbinți, este și unul din scenariștii serialului, alături și de alți colegi.

”Deocamdată sunt chitit pe scris pentru serial. Și scriu multe. Nu știu. Am peste 150 de episoade scrise. Lucru care nu este ușor. Când se va termina mă voi apuca și de altceva.

Dacă tot am învățat să mănânc cu bețișoarele, cum ar veni, am învățat și meseria asta, hai să o duc mai departe”, a declarat Adrian Văncică pentru EGO.ro.

Chiar dacă întră în pielea lui Celentano de mai bine de 12 ani, Adrian Văncică nu se simte să-și părăsească personajul prea curând, ba chiar nu vrea să se gândească la ziua în care filmările pentru serial se vor încheia, dar este conștient de faptul că acel moment va veni.

”E așa ca un sequoia. O să fim toți în scaunul cu rotile: „Bobiță, adu mă o bere”. Întrebarea ta este bună, răspunsul meu este unul singur. Habar nu am cât va dura. Eu sper să dureze, dar nu știe nimeni cât va dura”, a mai spus Adrian Văncică.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs