3dots.ro

Fiul liderului Lega Nord s-a căsătorit cu o româncă. Cine este Izabela Corina Juncu

Fiul liderului Lega Nord s-a căsătorit cu o româncă. Cine este Izabela Corina Juncu

Renzo Bossi, fiul lui Umberto Bossi, președintele partidului de extremă dreapta italian Lega Nord, s-a căsătorit cu Izabela Corina Juncu, o creatoare de parfumuri româncă, relatează Corriere della Sera.

Ceremonie privată. data celei religioase nu a fost anunțată încă

Cununia civilă a fost oficiată în muzeul civic Bodini de Samuel Lucchini, din Gemonio, o mică municipalitate din zona Varese, unde familia senatorului locuiește de ceva timp.

A fost ceremonie privată, intimă și securizată, la care au participat doar cei mai apropiați membri ai familiei miresei și mirelui, începând, bineînțeles, cu Umberto, care a sosit într-un scaun cu rotile, împreună cu soția sa Manuela Marrone.

Nu au fost prezenți membri importanți ai Ligii sau personalități politice, tocmai pentru a indica natura privată a evenimentului. Mai târziu, la o dată încă neanunțată, va fi celebrată ceremonia religioasă, notează jurnaliștii italieni.

Cine este Corina Juncu

În vârstă de 35 de ani, poreclit de familia sa ”Il trotà” (”Păstrăvul” – N.R.), Renzo Bossi este cel de-al doilea fiu al lui Umberto Bossi, fondatorul Ligii.

Izabela Corina Juncu este antreprenor în domeniul parfumurilor. Compania pe care a înființat-o, Notorious Stories,  organizează evenimente speciale pentru iubitorii de parfumuri. Dar este și ambasadoare de brand pentru mărci de parfumuri de nișă.

În Vogue România, ea se descrie ca fiind ”o femeie ca multe altele, cu sentimente și pasiuni normale, cu o rutină strictă de activități aparent banale”.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU