Florin Piersic jr. a fost căsătorit o singură dată. S-au despărțit după doar o lună: A fost o greșeală!

Florin Piersic jr este foarte rezervat atunci când vine vorba de aparițiile sale în emisiuni de televiziuni și abordează și cu mai multă reticență momentele în care trebuie să vorbească despre viața sa privată.

Și totuși, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Piersic jr a vorbit despre relația sa cu jurnalista Andreea Cipca, cu care are un băiețel, fără să fie căsătoriți, și a mărturisit că nici nu au planuri de a o face.

Florin Piersic jr a fost o singură dată el a fost căsătorit, cu actrița Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin. Căsnicia lor a durat o singură lună, după care s-au despărțit. Ulterior, abia după un an au semnat actele de divorț.

Întrebat de Denise Rifai dacă se gândește iar la căsătorie, Florin Piersic a răspuns:

”Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia”, a declarat actorul.

Și a continuat dezvăluind motivele pentru care el și Adriana Nicolae au ajuns la divorț:

”Pentru că a fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție.

Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva.

Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el înseamnă foarte multe.

Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea (…)

Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a spus Florin Piersic jr despre mariajul său eșuat.

Scandalul în care a fost implicată Adriana Nicolae

În urmă cu ceva ani, Adriana Nicolae provoca o mare vâlvă declarând că tatăl copilului ei este un ”junior” celebru.

Toată lumea s-a gândit atunci că acesta ar fi Ștefan Bănică junior, care la acea vreme era căsătorit cu Andreea Marin.

Este de notorietate întâlnirea dintre Andrea Marin și Adriana Nicolae la gala premiilor VIP. Atunci, Marin a întrebat-o direct pe Adriana Nicolae dacă are un copil cu soțul ei de atunci, Ștefan Bănică junior.

”Spune, da sau nu?”, a întrebat-o atunci Andreea Marin. Adriana Nicolae nu a răspuns atunci provocărilor.

Juniorul celebru cu care Adriana Nicolae a rămas însărcinată s-a dovedit a fi Dragoș Țânțăreanu, fiul cel mare al omului de afaceri Cristian Țânțăreanu.