3dots.ro

Florin Zamfirescu, detalii despre divorțul de Cătălina Mustață: «Sunt prieten cu fostele neveste, cu ea nu pot. Mi-a furat mașina»

Florin Zamfirescu, detalii despre divorțul de Cătălina Mustață: «Sunt prieten cu fostele neveste, cu ea nu pot. Mi-a furat mașina»

După mai bine de 20 de ani de căsnicie, Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au divorțat.

La șapte ani de momentul separării, actorul scoate la iveală amănunte despre motivele care au condus către acest deznodământ și afirmă că doar cinci au fost anii în care s-au înțeles perfect.

“Noi când ne-am despărțit… Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră în comun. cinci ani ne-am înțeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja rușine, ar fi fost al treilea divorț.

Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină, că eu am procedat ca maimuțele: am ales mărgica, am ales ciobul care lucește, am ales așa-zisa frumusețe imediată”, a spus Florin Zamfirescu la Antena Stars.

Florin Zamfirescu a mai spus că actrița a furat mașina pe care o dețineau și a vândut-o.

“Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina.

Cred că a făcut un schimb. Ea, în final, a declarat că toată casa e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa”, a mai spus actorul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs