Gelozie! Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după meciul Astrei - video

13 Iul 2019 | scris de Monica Pavelescu

Dan Alexa a debutat pe banca celor de la Astra Giurgiu cu o remiz[, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. Dar asta pare să fie ultima dintre problemele sale... 

  • Gelozie! Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după meciul Astrei - video

La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan a fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie, scrie Telekom Sport.

Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, notează aceeași sursă, apoi cearta a continuat în vestiare.

”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa, în ciuda evidențelor.

Alexa a părăsit stadionul alături de femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

Într-un interviu acordat în luna ianuarie Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan infirma categoric orice legătură cu Dan Alexa. 

”Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă.

Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia...”, a fost explicația Anamariei.

SHARE