Soțul Andreei Bălan, prins de polițiști conducând sub influența cocainei

Autor:

Data:

George Burcea, soțul cântăreței Andreea Bălan, este cercetat într-un dosar penal, după ce polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan, tester-ul indicând faptul că se afla la volan sub influența cocainei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul s-a petrecut în urmă cu patru zile, pe 21 februarie, la ora 10.00. Burcea se afla la volanul unei mașini Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. A fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au mai dezvăluit sursele.

Ce este interesant este faptul că soțul Andreei Bălan, actor de profesie, nu a fost oprit la un filtru al oamenilor legii, ci în mod special. Se pare că el era filat de oamenii legii, fiind cunoscut drept consumator de mai mult timp.

Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au mai explicat sursele.

Din momentul în care a fost prins drogat, soțului Andreei Bălan i-a fost interzis să mai conducă fiind nevoit să-și părăsească mașina la locul incidentului. El nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. Pentru a putea șofa din nou, va trebui să dea examen, însă, după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare, când va fi considerat reabilitat.

Coincidență sau nu, zilele trecute în media tabloidp s-a discutat intens pe tema unui posibil divorț al Andreei Bălan de George Burcea, cântăreața dând de înțeles că el este cel vinovat de faptul că relația lor nu mai funcționează.

”Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a fost răspunsul cântăreței la comentariile venite pe pagina sa de socializare din partea fanilor, care o blamau.

Andreea și George s-au căsătorit în 2017 și au împreună două fetițe: pe Ella Maya, de 3 ani 4 luni, și pe Clara Maria, care pe 4 martie va împlini un an. 

 

Leave a Comment