Modul generos în care George Clooney i-a recompensat pe cei care l-au ajutat când era un nimeni

08 Mai 2021 | scris de Anita Raicu

George Clooney pare să fie unul dintre puținii oameni care, după ce-au fost răsfățați de soartă, au ținut neapărat să împartă din succesul lor cu cei care l-au ajutat atunci când numele lui nu spunea nimic.

Modul generos în care George Clooney i-a recompensat pe cei care l-au ajutat când era un nimeni

Ridicându-se de jos, în Kentucky, George s-a dovedit a fi mai mult decât recunoscător pentru cei care i-au fost alături şi l-au ajutat în drumul său spre succes. 
 
Rolul interpretat în serialul de succes ”ER“ l-a propulsat pe George Clooney Hollywood, unde a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori, fapt care a contribuit la bunăstrea sa financiară. 

Rande Gerber, unul dintre apropiați ai lui Clooney, căsătorit cu Cindy Crawford, a dezvăluit gestul extrem de generos cu care Clooney și-a recompensat prietenii de-o viață.

”Există un grup de prieteni pe care îl numim «băieţii». George ne-a sunat într-o zi şi ne-a spus: «Hei, marcaţi 27 septembrie 2013 în calendarul vostru. Toată lumea va veni la mine, la cină».

După ce am ajuns, George a ţinut un discurs: «Vreau să ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât de mult contaţi în viaţa mea. Am venit în Los Angeles, am dormit pe canapeaua voastră. 

Sunt foarte norocos să vă am în viaţa mea şi vreau să ştiţi că n-aş fi ajuns unde sunt astăzi fără voi toţi. Aşadar, e foarte important pentru mine ca, în timp ce încă suntem toţi împreună, să vă răsplătesc într-un fel. Vreau să vă deschideţi valizele“, a povestit Rande întâmplarea petrecută în urmă cu șase ani.

”Fiecare dintre noi - 14 la număr - a primit un milion de dolari. Fiecare dintre noi. Eram în stare de şoc“, a adăugat omul de afaceri.

A continuat apoi spunând: «Ştiu că am trecut cu toţii prin vremuri grele, unii dintre voi continuă să treacă prin asta.

Nu trebuie să vă faceţi griji de acum înainte pentru cum vă veţi creşte copiii, cum le veţi plăti şcoala sau pentru faptul că trebuie să vă plătiţi ipoteca»“, a continuat relatarea Rande despre discursul emoţionant al lui Clooney. 

Rande spune că unii dintre cei 14 prieteni convocați de Clooney erau persoane obişnuite, cu dificultăţi financiare. 

”Unul dintre băieţi lucra la un bar din Texas, ca să-şi întreţină familia. Vreau să spun că sunt băieţi care au avut grijă de George şi acum el încearcă să le întoarcă ajutorul. Iar George a spus: «Am plătit impozitele tuturor, aşa că aceşi bani vă aparţin“.

Rande spune că a refuzat iniţial banii, dar că a fost ”şantajat“: ”L-am tras deoparte şi i-am spus: «În niciun caz nu iau acest milion de dolari». Imediat, George a continuat: «Voi face un anunţ. Dacă Rande nu va lua milionul de dolari, nimeni nu o va mai face»“, a spus Rande.
 
”Cina a fost pe 27 septembrie 2013, iar pe 27 septembrie 2014 s-a căsătorit cu Amal. Karma şi-a făcut bine treaba în acest caz“, a conchis prietenul actorului. 


CLICK - Follow us on Google News