3dots.ro

Motivul pentru care băiatul lui George Nicolescu nu va fi prezent la înmormântarea tatălui său

Motivul pentru care băiatul lui George Nicolescu nu va fi prezent la înmormântarea tatălui său

George Nicolescu, o voce unică în muzica ușoară românească, interpretul cunoscutelor melodii ”Eternitate” sau ”Mai avem nevoie și de iarbă”, a încetat marți din viață, la Spitalul Universitar, la vârsta de 74 de ani.

Artistul lasă în urmă o carieră profesională strălucită, o familie frumoasă, construită de aproape cincizeci de ani alături de soția sa, Geta, și doi copii, o fată și un băiat ce sunt stabiliți în Spania.

Cum au început problemele de sănătate

Soția regretatului cântăreț a vorbit despre momentul din care problemele de sănătate ale lui George Nicolescu s-au agravat și au început să-l marcheze.

”El a făcut în 2000 un accident vascular și de atunci a rămas cu probleme. Acum doi ani a căzut în baie și s-a lovit foarte tare la un genunchi și nu prea mai putea să meargă chiar dacă noi ne-am interesat și am și am adus un doctor cu care să facă kinetoterapie, tot greu s-a descurcat.

Plus că de un an nu prea mai avea poftă de mâncare, pe zi ce trecea el mânca din ce în ce mai puțin și când vedeam asta mie mi se rupea sufletul în două.

Ultima lună din viața lui a petrecut-o mai mult prin spital, a fost internat la Spitalul Universitar unde doctorii Bogdan Dorobăț, Sorina Diaconu și Sorin Alexandrescu au avut mare grijă de el.

Doctorul Bogdan Dorobăț a reușit să îl convingă să se interneze pentru că el nu voia. În spital, cât a fost internat, medicii i-au făcut și o ecografie și i-au găsit între lobi o tumoră, fiicatul nefiind afectat”.

Fiul lui George Nicolescu nu poate veni la înmormântare

”George și-a dorit foarte mult să mai trăiască, chiar zilele următoare trebuia să primească distincția de onoare a orașului Ploiești unde noi locuim. Copiii au venit acum o lună la noi, din Spania, când a fost internat.

Băiatul nu poate să mai vină în țară pentru că nu zboară cu avionul, el vine cu familia doar cu mașina în România. O să vină doar fata cu soțul și copiii la înmormântare, atât”, a mai declarat Geta Nicolescu pentru Click!.

Trupul neînsuflețit al lui George Nicolescu urmează să fie ridicat de la Spitalul Universitar după care dus în orașul său natal Ploiești, înmormântarea fiind programată pentru ziua de sâmbătă, la ora 13.00, la Cimitirul Viișoara din Ploiești.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs