3dots.ro

Gerard Pique rupe tăcerea la un an de la despărțirea de Shakira: ”Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”

Gerard Pique rupe tăcerea la un an de la despărțirea de Shakira: ”Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”

Despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira a ținut luni de zile capul de afiș al tabloidelor din întreaga lume, relația lor, ce părea indestructibilă, spulberându-se într-un scandal în care cei doi și-au aruncat reproșuri.

Shakira a suferit cumplit când a aflat că Pique are o nouă iubită. Un apropiat al cântăreței a povestit că aceasta a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după ce a văzut imaginile cu fostul partener și actuala lui iubită.

”S-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a declarat jurnalistul de investigații Jordi Martin.

Fostul fundaș central al Barcelonei a fost prezent la emisiunea ”El món a RAC1”, alături de Jordi Basté, unde a vorbit, pentru prima dată, despre despărțirea de fosta sa soție, alături de care are doi copii, Milan și Sasha.

”Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase. Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate comentariile publice ce-l vizează nu îl afectează deloc, potrivit As.

Gerard Pique a explicat de ce până acum fanii au auzit doar versiunea Shakirei, inserată chiar și în versurile melodiilor sale, și motivul pentru care a ales să tacă timp de un an.

”Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat”, a spus Pique.

Pentru Piqué, toate aceste discuții despre el ”fac parte din circ și din spectacol, că oamenii își dau cu părerea fără să știe. În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine”, a spus fostul fotbalist.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs