3dots.ro

Richard Gere și Sylvester Stallone, la un pas de bătaie pentru prințesa Diana, în timpul unei cine la Elton John

Richard Gere și Sylvester Stallone, la un pas de bătaie pentru prințesa Diana, în timpul unei cine la Elton John

În cartea autobiografică ”Me: Elton John”, care va apărea la sfârșitul lunii, cântărețul britanic povestește cum în timpul unei cine ce a avut loc la reședința lui, Richard Gere și Sylvester Stallone au fost foarte aproape să se ia la bătaie din cauza prințesei Diana.

”În timp ce lucram la The Lion King, Jeffrey Katzenberg, șeful Disney, a venit în vizită în Anglia. Alături de David Furnish – acum soțul meu – am organizat o cină în onoarea lui și a soției sale. I-am întrebat dacă doreau să cunoască pe cineva anume, iar ei au spus imediat Prințesa Diana. Așa că am invitat-o pe Diana, George Michael, Richard Curtis și soția sa Emma Freud, Richard Gere și Sylvester Stallone, toți aflându-se în Londra în acel moment”, rememorează Elton John.

În continuare, cântărețul povestește că imediat ce s-au văzut, Diana, care era despărțită de prințul Charles la acel moment, și Richard Gere, care tocmai divorțase de Cindy Crawford, au fost atrași unul de altul și au petrecut mult timp în fața șemineului conversând.

În timp ce toată lumea părea să nu aibă nimic de comentat în legătură cu relația ce părea să se înfiripe între Gere și Diana, Sylvester Stallone nu era deloc încântat de situație. ”Cred că el a venit la petrecere cu intenția clară de a o lua pe sus pe Diana, dar și-a văzut planurile distruse pentru acea seară”, scrie Elton John.

În cele din urmă, cina a fost servită și toți invitații au mers la masă, mai puțin Gere și Stallone.

”L-am rugat pe David să meargă să-i găsească. S-a întors cu amândoi, dar avea pe față o expresie cenușie. ‘Elton, avem… o problemă, mi-a șoptit. Căutându-i pe cei doi, i-a găsit pe hol contrându-se, aparent pe punctul de a-și rezolva diferențele cu privire la Diana folosindu-se de pumni”, rememorează cântărețul.

După cină, Diana și Richard Gere și-au reluat locul din fața focului, iar Stallone a plecat val vârtej. ”Niciodată n-aș fi venit dacă aș fi știut că Făt Frumos va fi aici. Dacă aș fi vrut-o, aș fi luat-o!”, le-a mărturisit furios gazdelor sale la plecare.

”Am reușit să ne abținem până când mașina lui a dispărut din raza noastră vizuală apoi am început să râdem. Înapoi în sufrageria noastră, Diana și Richard Gere se uitau încă unul la altul. Ea părea complet neafectată. Poate că nu și-a dat seama ce se întâmplă, sau poate chestii de genul asta s-au întâmplat tot timpul și era obișnuită cu asta”, scrie artistul.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs