Gică Hagi, după ce a văzut filmul în care joacă Kira: 'Mi s-a părut cam dur!'

02 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

Gică Hagi a fost prezent aseară la lansarea peliculei "Între chin și amin", în care fiica sa, Kira, debutează într-o peliculă de lung-metraj, în rolul tinerei Tana, sora personajului principal, Tase Caraman.

Gică Hagi, după ce a văzut filmul în care joacă Kira: 'Mi s-a părut cam dur!'

"Între chin și amin" redă experiența crudă a celor care au cunoscut suferința în închisorile comuniste, având la bază informațiile despre "Experimentul Pitești", iar Gică Hagi a rămas marcat și a recunoscut că filmul i s-a părut "cam dur".

"Întotdeauna mi-au plăcut filmele care au în spate o poveste, o realitate. Acest film este foarte frumos. Puţin cam dur, dar este frumos şi cred că orice film bun are în spate o poveste reală. Este un început bun pentru Kira. Este un film puţin cam dur, emoţional. Felicitări celor care l-au făcut!

Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin. La Kira e mai simplu, la Ianis e mai greu, dar e bine că le place ceea ce fac. Au profesia lor, trebuie să muncească, să se dedice şi, bineînţeles, vor ajunge departe" , a declarat Gheorghe Hagi.

Kira Hagi, la filmul de debut: "Au fost emoții foarte mari!"

La finalul proiecției, Kira Hagi a dezvăluit că nu a putut urmări momentele în care apărea pe ecran.

"Au fost emoții foarte mari! M-am documentat mult mai mult pentru acest rol și am vorbit cu bunicul meu. Mi-a explicat despre ce-a însemnat 'Experimentul Pitești' și dimensiunea acestei tragedii. Mi-a fost un pic greu să-mi intru în rol, chiar a fost dificil... Am jucat un rol foarte dur și un personaj important.

Au fost multe ore de muncă, dar sunt fericită după lansarea filmului! Este unul foarte trist și puțin cam dur. De ce nu m-am uitat la secvențele cu mine? Pentru că am emoții și nu-mi place să mă uit la mine. Prefer să-mi fac treaba cât mai bine și atât. Urmează proiecte importante în România, dar momentan totul e secret", a declarat Kira Hagi.

Kira Hagi mai jucat în scurt-metrajele "București, te iubesc" (2014) și "Fragile" (2017).