3dots.ro

Gigi Becali, la concertul lui Celine Dion la Monaco: ”Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

Gigi Becali, la concertul lui Celine Dion la Monaco: ”Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

Omul de afaceri Valentin Sălăgean, unul dintre apropiații lui Gigi Becali, a povestit întâmplări amuzante dintr-o călătorie pe care a făcut-o împreună cu latifundiarul din Pipera la Monaco, petrecută în 2008.

”Eram cu Gigi, cu Luminița, soția lui, cu Vasi Geambazi, nepotul lui. Era o coadă când ne-am dus… Dincolo de un cordon, erau doar două persoane.

M-am dus cu una de 500 de euro și zic: ”Sunt cu viitorul președinte al României și nu vrea să stea la coadă”. Ăia: ”Veniți încoace imediat!”. L-au chemat de la coadă: ”Domnul Becali, please!”. ”Da, bă, asta îmi place cu tine, că te descurci”.

Am intrat, dar lui Gigi nu-i plăcea. Era concert Celine Dion. N-am prins locuri în față, dar am prins la balustradă. Sunt 5.000 de persoane, acolo se deschide tavanul seara.

Gigi zice: ”Bă, eu nu stau aici, nu-mi place! Uite acolo jos două mese!”. Erau două mese, cu câte cinci locuri. Îl chem pe Jacques nu știu cum, șeful de sală, aveam cartea lui de vizită de la cineva. Îmi pregătisem tot terenul, cu Gigi nu poți să mergi nepregătit, e repezit.

Vorbesc cu Jacques și îmi zice: ”Nu pot să-ți dau acolo. În fiecare seară o masă e a Prințului Albert și una a primarului din Monaco. Primarul, Georges. Marsan, e împreună cu o româncă, Antoaneta. L-am cunoscut la Constanța, a fost în vizită la Mazăre. Eu am fost șofer.

Îi zic lui Jacques: ”Georges nu vine în seara asta că e cu Antoaneta la o masă oficială. Dă-mi masa aia”. Și îi dau 1.000. Se duce Jacques, se învârte, vine. ”Nu pot, ia-ți banii înapoi!”. Gigi zice: ”Ce, mă, ce zice ăsta?! Mai dă-i 2000! Dă-i 3.000, 5.000, cât vrea el”. I-am dat 3.000 și ne-am mutat acolo.

Ne așezăm, poc!, în două minute apare Prințul Albert. S-a așezat la masa lui, spate în spate cu Gigi. Începuse Celine Dion să cânte.

Urma nunta prințului, Ilie Năstase era invitat. Îi zic lui Gigi: ”Poate facem rost de o invitație să mergem și noi la nuntă”. Gigi zice: ”Da, bă, merg eu cu Băsescu!”. Se împăcase cu Băsescu. Îmi zice: ”Vorbește, bă, cu ăsta! (cu Prințul Albert – N.R.). Zic: ”Cum să vorbesc, mă?! Are bodyguarzi”.

Face: ”Bine, mă, hai să mergem că și așa țipă asta (Celine Dion – N.R.), zbiară în urechile mele! Hai să mâncăm un șnițel”. Avea el locul lui la Cafe de Paris. Ne-am ridicat încet, încet, am lăsat acolo familia și am plecat. ”Hai, mă, stăm aici?! Urlă asta!”. I-am zis că nici mie nu-mi place Celine Dion”, a relatat Valentin Sălăgean, la GSP Live.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs