Gigi Becali, spectacol la nunta fiicei sale. Teancuri de bani aruncate în muzicanţi, bacşiş ospătarilor - video

13 Oct 2019 | scris de Anita Raicu

Theodora, fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit sâmbătă cu Mihai Theodor Mincu, un aromân dintr-o familie înstărită, "peste 1.85m", exact pe profilul descris de socrul mic, atunci când vorbea de standardele pe care le aplică pretendenților fiicelor sale.

Gigi Becali, spectacol la nunta fiicei sale. Teancuri de bani aruncate în muzicanţi, bacşiş ospătarilor - video

După cununia religioasă, ce a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou, petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Snagov și au participat peste 700 de invitaţi.

Conform gsp.ro, nunta a fost prezentată de Cătălin Măruţă, iar din rândul celor care au animat pretrecereaă n-a lipsit nici soţia prezentatorului TV, Andra.

Clejanii au contribuit si ei la atmosfera de petrecere, dar cel mai pe gustul invitaților, piesa de rezistenţă a evenimentului, a fost formaţia Pindu, o trupă renumită în cercurile machedoneşti, pentru care, pentru că fusese deja deja rezervată de alţi nuntaşi, Becali le-ar fi plătit acelora 20.000 de euro ca să i se cedeze.

Extrem de extravagant, așa cum numai el știe să îmbine starea ascetă cu plăcerile lumești, Gigi Becali a dansat şi a cântat pe muzică machedonească şi a aruncat cu sute de bancnote în membrii formaţiei Pindu, iar la finalul petrecerii i-a înşirat pe ospătari să le mulţumească. Şi nu le-a strâns doar mâna, ci le-a dat fiecăruia câte 200 de euro.

Conform aceleiași surse, la aperitiv, meniul a fost unul bogat, amestecând preparatele tradiționale de nuntă cu cele mai simandioase.

La antreuri, invitaţii au avut de ales între păstrăv afumat cu ceapă verde şi busuioc, pate de ficat de pasăre, file de somon cu iaurt şi mărar, mozzarella cu busuioc şi roşii, piept de curcan, ficat de curcan, ciuperci, salată de roşii, castraveţi, salată şi măsline.

La felul întâi, nuntaşii au servit file de somon în sos de vin cu sote de ciuperci, sparanghel cu bacon. La felul al doilea s-a revenit la varianta tradiţională: sarmale cu mămăligă, smântână şi ardei iute. Nu a lipsit cotletul de berbecuţ, pieptul de pui, muschiuleţul de porc, un mix de legume la grătar, cartofi, dar şi mai multe salate asortate. Desertul a fost constituit din tort și macaroons.


CLICK - Follow us on Google News