Gina Pistol renunță la televiziune: ”Am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite”

Autor:

Gina Pistol renunță la televiziune: ”Am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite”

Gina Pistol anunță că după șapte ani de colaborare cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express, a decis să ia o pauză de la televiziune.

Un comunicat al Antenei 1 menționează că Gina Pistol a luat această decizie pentru a se dedica  mult timp familiei, în special creşterii fiicei sale, Josephine.

Sezonul 11 ”Chefi la cuţite”, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, va fi ultimul prezentat de Gina Pistol, a mai anunţat postul de televiziune

”Am tot scris şi rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine ştiţi, acuşi se fac doi ani de când am devenit mamă şi am început o nouă viaţă. În aceşti doi ani în care mi-am continuat şi activitatea ca prezentator la Chefi la cuţite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei şi în special fiicei mele.

Ca şi pentru voi, şi pentru mine aceşti ani au fost foarte complicaţi. Nimic nu a fost aşa cum ştiam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite şi cu o echipă de oameni minunaţi, de la care am învăţat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulţumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuţite şi 3 de Asia Express. Le mulţumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni şi vouă, pentru că aţi fost alături de mine în această aventură minunată a vieţii mele.

Vreau să-i mai mulţumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea şi pentru toate lecţiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicateţe din lume”, spune Gina Pistol.