3dots.ro

Gina Pistol a dezvăluit minunea care i-a schimbat viața, după un pelerinaj al lui Smiley la Muntele Athos

Gina Pistol a dezvăluit minunea care i-a schimbat viața, după un pelerinaj al lui Smiley la Muntele Athos

Invitată a unui podcast, Gina Pistol a împărtășit momentul în care viața i s-a transformat într-un mod miraculos, după ce medicii îi spuseseră că șansele de a deveni mamă erau aproape nule.

Gina Pistol a mărturisit că, ajunsă la 40 de ani, se confrunta cu emoții puternice și incertitudine legate de posibilitatea de a concepe un copil.

Dar că destinul avea să-i rezerve o surpriză extraordinară și în ciuda așteptărilor medicilor și a faptului că tratamentele de fertilitatea nu dădeau rezultate, s-a născut fiica sa, Josephine, pe cale naturală.

Un aspect pe care cunoscuta prezentatoare l-a menționat în povestea sa este faptul că este convinsă că faptul că a devenit mamă se datorează și faptului că soțul său, Smiley, i-a adus după un pelerinaj la Muntele Athos brâul Maicii Domnului, pe care l-a purtat cu credință și speranță.

”Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul.

În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic.

Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată: eram într-o perioadă în care nu eram fertilă”, a povestit Gina Pistol.

Ea este convinsă că acest miracol a fost o dovadă clară a intervenției divine în viața sa: ”Ce am simțit eu în momentul ăla, nu am mai simțit niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să îți explic ce am simțit.”

Într-o declarație ulterioară, Smiley s-a declarat convins de puterea rugăciunii și a credinței în realizarea a ceea ce ne dorim: ”Treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs