De ziua ei, Gwyneth Paltrow, așa cum a venit pe lume acum 48 de ani, pe Instagram 

28 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Ajunsă la 48 de ani, Gwyneth Paltrow a hotărât că e cazul să demonstreze că sfidează timpul, postând pe contul său de Instagram o imagine în care este complet dezbrăcată.

De ziua ei, Gwyneth Paltrow, așa cum a venit pe lume acum 48 de ani, pe Instagram 

Lângă imagine, actrița a postat următorul comentariu: ”Azi, în nimic altceva decât în costumul în care m-am născut”, notează USA Today.

În același mesaj, Gwyneth Paltrow a mulţumit pentru urările primite, iar fiica ei în vârstă de 16 ani a reacţionat cu un comentariu laconic, dar, probabil unul care a complimentat-o: ”MOM”.

Mai multe vedete au reacționat postând comentarii.

Actrița Vanessa Hudgens a rămas fără cuvinte scriind doar: ”Wow”.

Courteney Cox,,vedeta din ”Friends” și prietenă apropiată a lui Paltrow, a scris: ”La mulți ani! Ce fată frumoasă ești și ne inspiri în atât de multe feluri”. Și Naomi Campbell i-a transmis urări.

Gwyneth Paltrow şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu soţul ei, Brad Falchuk. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In nothing but my birthday suit today... thank you all so much for the birthday wishes and thank you to @goop ‘s insanely amazing brand new body butter for making me think I can still get my kit off. #goopgenes

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


CLICK - Follow us on Google News