3dots.ro

Eurovision. Compozitorul Horia Moculescu, jenat ținuta reprezentantului României: TVR poate că vrea să reprezinte LGBTQ, să adune voturi

Eurovision. Compozitorul Horia Moculescu, jenat ținuta reprezentantului României: TVR poate că vrea să reprezinte LGBTQ, să adune voturi

Din reacțiile celor care setează în linii mari preferințele publicului în legătură cu piesele prezentate la Eurovision, în această seară, reprezentantul României va fi prezent pentru prima și ultima oară pe scena concursului, neavând prea multe șanse să se califice în finală…

Theodor Andrei va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală Eurovision 2023, ce se va desfășura la Liverpool în această seară.

Theodor Andrei a purtat o ținută alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizate cu perle şi metal.

Compozitorul Horia Moculescu, care îl cunoaște pe cântăreț de foarte mulți ani, s-a declarat șocat de apariția sa scenică.

”Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa.

Televiziunea Română trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis.

Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română. Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze.

Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea.

O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”, a spus Horia Moculescu, pentru Impact.

Horia Moculescu îl cunoaște pe Theodor Andrei de când avea 15 ani.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs