Hugh Grant: Comediile romantice se bazează pe o mare minciună, deşi mi-am construit toată cariera şi întreaga avere pe seama ei

Hugh Grant: Comediile romantice se bazează pe o mare minciună, deşi mi-am construit toată cariera şi întreaga avere pe seama ei

Sinceritatea lui Hugh Grant va produce o undă de dezamăgire printre admiratoarele sale…

În ciuda faptului că își datorează celebritatea și averea datorită comediilor romantice în care a jucat, actorul britanic Hugh Grant declară că nu crede cu adevărat în mesajul acestor filme şi se întreabă dacă nu cumva marile iubiri nu sunt altceva decât ”o mare minciună” prezentată pe marile ecrane, scrie newsinfrance.com.

”Marea întrebare este aceea de a şti dacă întreaga idee a unui bărbat şi unei femei care sunt complet inseparabili – un lucru pe care toată lumea îl caută – este adevărată sau ea reprezintă doar o mare minciună”, a declarat Hugh Grant cu ocazia unei întâlniri cu reprezentanţii media la Paris, înaintea lansării  filmului ”Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”.

”Am impresia că este, poate, o mare minciună, deşi mi-am construit toată cariera şi întreaga avere pe seama ei!”, a glumit Hugh Grant, protagonistul unor comedii romantice extrem de populare, precum ”Notting Hill” şi ”Four Weddings and a Funeral”.

”Ce vreau să spun… este câte relaţii cu adevărat fericite cunoaşteţi? Nu există prea multe. Toate aceste comedii romantice în care am jucat… ar fi interesant să facem nişte continuări ale lor, care ar începe, probabil, cu scene în care apar avocaţi specializaţi în divorţuri”, a mai spus actorul britanic.

Trecând peste această ironie, Hugh Grant a vorbit despre începuturile carierei sale.

”Mi-ar fi plăcut să fiu mai ambiţios, să fiu mai ‘înfometat’ din punct de vedere profesional. Aş fi putut să joc în orice film mi-aş fi dorit, dar, de fapt, pe atunci voiam doar să mă uit la televizor la meciuri de fotbal”, a declarat actorul, cu regret.

În ultima vreme, Hugh Grant a putut totuşi să joace roluri mai întunecate – în ”Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, el interpretează un criminal însetat de putere:

”Răufăcătorii mi se potrivesc destul de bine.De şase sau şapte ani, mă distrez puţin şi eu, în sfârşit, pentru că acum sunt prea bătrân şi prea urât pentru a fi eroul pozitiv”.

”De fapt, am început prin a interpreta personaje şi voci idioate. Şi, dintr-o dată, am fost îndreptat spre roluri de prim-plan. Nu m-am gândit niciodată că aş fi fost făcut în mod special pentru asta (…) E cu adevărat dificil să fii eroul. Bine plătit, dar dificil”, a mai spus Hugh Grant.

”În orice caz, celebritatea s-a schimbat atât de mult faţă de epoca mea din cauza reţelelor de socializare.

Am visat întotdeauna să fiu în pielea acelor staruri de cinema misterioase din anii 1930 sau 1940, când nu ştiai cum era cu adevărat persoana din spatele rolurilor, când actorul şi studioul său puteau să mintă oricât de mult voiau”, a mai spus Hugh Grant.

Actorul britanic le-a transmis colegilor săi de breaslă mai tineri şi un mic sfat: ”Încercaţi să întreţineţi puţin misterul. Să nu aveţi cont pe Instagram!”.